Αναμενόμενη ήττα για τους U19

Βάπτισμα του πυρός για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ U19 στο UEFA Youth League με ήττα 3-0, απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές του θεσμού. Οι μικροί της Μπαρτσελόνα ξεκίνησαν με άγριες διαθέσεις αφού στα πρώτα τρία λεπτά πέτυχε δυο γκολ, εκμεταλλευόμενη και τα λάθη στην άμυνα.

  Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πελώρια αφού η Μπαρτσελόνα διατηρεί ως γνωστό ένα εκ των κορυφαίων προγραμμάτων ανάπτυξης ταλέντων στον κόσμο. Στο έμψυχο δυναμικό τις ομάδας των U19 αγωνίζονται αρκετοί μικροί που έχουν ήδη πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα των Καταλανων.

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας αλλά και για το τεχνικό επιτελείο που ασχολείται με την ‎ανάπτυξη των ομάδων μας στις ακαδημίες, ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να ζήσουν από κοντά το επίπεδο των αντίστοιχων ομάδων μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Στόχος θα πρέπει να είναι να εκμεταλλευτούν τις εμπειρίες που τους δίνονται μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης για καλύτερη οργάνωση, λειτουργία και ανάπτυξη των τμημάτων και επιπέδων εκτός πρώτης ομάδας.

ΑΠΟΕΛΤασούρης, Ψάλτης, Αρέτας (70 Χριστοδούλου Φ.), Αναστασίου, Καλλής, Χαραλαμπους (90 Χριστοδουλίδης), Χριστοδούλου Γ, Χριστοδούλου Π, Ασσιώτης, Παπακωνσταντίνου (66)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!