Αναμονή για Καρυπίδη

Η χτεσινή μέρα επιφύλαξε μια απρόσμενη εξέλιξη αφού ο Καρυπίδης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Η επίσημη ενημέρωση αρκείται στο ότι σήμερα θα γίνει επανεκτίμηση του προβλήματος, οπότε και θα διαφανεί κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να χάσει τον αγώνα του Σαββάτου. Περισσότερα για τη σοβαρότητα του τραυματισμού θα μάθουμε το μεσημέρι στη δημοσιογραφική του Γιοβάνοβιτς με όλους να εύχονται ότι ο Έλληνας αμυντικός θα προλάβει τον αγώνα. Τυχόν απουσία του Καρυπίδη θα αναγκάσει τον προπονητή να καταφύγει σε λύσεις που δεν θα ήθελε στο παρών τουλάχιστον στάδιο. Ο Ζουέλα για παράδειγμα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και προπονείται κανονικά αλλά δεν θεωρείται 100% έτοιμος για να πάρει θέση βασικού. Πέραν της ετοιμότητας του όμως χρειάζεται προσοχή το πότε θα επιστρέψει αφού ήδη οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε κάθε άλλο από ενθαρρυντικές μπορούν να θεωρηθούν.

Η άλλη επιλογή σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Καρυπίδης είναι να κληθεί ο Κλουκόφσκι να καλύψει τη θέση στο κέντρο της άμυνας. Κάτι τέτοιο έγινε και στον αγώνα με την Μπακού αφού ο Καναδός θεωρείται παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και στη συγκεκριμένη θέση.

Από τη στιγμή που ίσως και σήμερα ξεκαθαρίσει το θέμα θα αναμένουμε αφού έχουμε χρόνο για σενάρια εντεκάδας. Πάντως όλα συνηγορούν ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Μαντούκα δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και σε συνδυασμό με την καλή απόδοση που είχε ο Χαραλαμπίδης φαίνεται  ότι θα προτιμηθεί ο τελευταίος για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Θα έχει ενδιαφέρον επίσης να δούμε αν θα επιστρέψει ο Χιώτης κάτω από τα δοκάρια ή αν θα δοθεί «συγχωροχάρτι»  στον Πάρντο για το τέρμα που δέχτηκε από τον Φερναντές.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!