Ανανεώνουμε το ραντεβού και επιφυλασσόμαστε

Η Λυών ήταν ανώτερη σε όλα το βράδυ της Τρίτης και δίκαια έφτασε στη νίκη. Η ομάδα του Γκραντ παρουσιάστηκε έτοιμη από κάθε άποψη γεγονός που της επέτρεψε να επιβεβαιώσει τη δεδομένη ανωτερότητα της. Σε αυτό φυσικά βοηθήσαμε και εμείς που υστερήσαμε αφού υπάρχει έντονα η άποψη ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα έστω και αν απέναντι μας έχουμε παίκτες όπως οι Λόπες και Μπαστός. Ένα στοιχείο στο οποίο ελπίζαμε αλλά δεν μας βοήθησε ήταν τυχόν υποτίμηση που θα έδειχναν οι Γάλλοι. Πριν τον αγώνα ακούαμε διάφορα αλλά στο γήπεδο η Λυών παρουσιάστηκε σοβαρή. Τα mind games των δυο προπονητών περιλάμβαναν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο Γκράντ χαρακτήρισε τη Δευτέρα τον ΑΠΟΕΛ πιο έμπειρη ομάδα ενώ ψες ο Γιοβάνοβιτς έχρισε τη Λυών το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στην ουσία και οι δυο προπονητές ξέρουν ότι ο αγώνας στο ΓΣΠ θα είναι πολύ διαφορετικός αφού πρώτα από όλους οι ίδιοι θα διαφοροποιήσουν την τακτική τους.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει βάσιμες ελπίδες για ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα αν καταφέρει να κάνει το τέλειο παιχνίδι και για να γίνει αυτό απαιτείται μια σειρά από προϋποθέσεις που δεν είναι της ώρας να τις αναφέρουμε. Το ότι βρεθήκαμε ξανά στη διαδικασία του να ανατρέψουμε το 1-0 είναι σημαντικό γιατί έχουμε χρήσιμες εμπειρίες είτε πρόκειται η πρόκριση επί της Βίσλα είτε ο αποκλεισμός από τη Χετάφε.

Η απώλεια του Πίντο που δέχτηκε κάρτα στο Ζερλάν είναι σημαντική αλλά ο Σόουζα έδειξε ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες ακόμα και σε αυτό το επίπεδο ενώ μέχρι τις 7 Μαρτίουυπάρχει αρκετός καιρός οπότε είναι προώρο να γίνουν εκτιμήσεις. Ελπίζουμε μόνο να μην υπάρξουν τραυματισμοί μέχρι τότε και να μπορέσουν να φορμαριστούν εκ νέου παίκτες κλειδιά.

Πλέον αρχίζουμε σιγά σιγά να σκεφτόμαστε Ανόρθωση και πως θα φύγουμε νικητές από το Αντώνης Παπαδόπουλος..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!