Αν μπει στο αεροπλάνο…

Η μεταγραφή ενός πραγματικού επιθετικού βρίσκεται προ των πυλών αφού η περίπτωση του Fernando Cavenaghi προχωρά καλά και οι επόμενες ώρες θα κρίνουν πολλά. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με έναν εκ των μάνατζερ του παίκτη και υπάρχει η διαβεβαίωση ότι ο Αργεντινός θα έρθει στην Κύπρο μέχρι τη Δευτέρα.

Από πλευράς της ομάδας μας υπάρχει στάση αναμονής αφού παρόλο που ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο να αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ έχει και άλλες προτάσεις τις οποίες αξιολογεί. Το ζητούμενο όπως μας μεταφέρθηκε από έγκυρη πηγή είναι να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Κύπρο αφού αν συμβεί αυτό θα υπάρξει και συμφωνία.

Ίσως οι επιφυλάξεις να σχετίζονται και με το ότι το αξιόπιστο transfermarkt αναφέρει ότι στις 13 Αυγούστου ο παίκτης συμφώνησε να μεταγραφεί από την River Plate στην FC Pune City της Ινδίας.

Μια άλλη παράμετρος είναι να συμβεί αυτό πριν την Τετάρτη εκτός και αν ο Αργεντινός θέλει να δει αν θα συμμετάσχουμε ή όχι στους ομίλους του  Champions League πριν πάρει την απόφαση του.

Ποιος είναι ο Fernando Cavenaghi

Ο 32χρονος Αργεντινός θεωρείται παίκτης με τρομερή ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά και έτοιμος αφού μέχρι πριν 2 εβδομάδες αγωνιζόταν με τη φανέλα της River Plate! Στη φετινή περίοδο (από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Αύγουστο) “έγραψε” 25 συμμετοχές με 11 γκολ ενώ το προηγούμενο εξάμηνο είχε 20 συμμετοχές και 10 γκολ.

Το ευρωπαϊκό του οδοιπορικό ξεκίνησε το 2004 στη Spartak Moscow το 2004 ενώ στη συνέχεια πήρε στη Bordeaux., ενώ αγωνίστηκε υπό μορφή δανεικού στις Mallorca και στην Βραζιλιάνικη Internacional. Το 2012/13 αγωνίστηκε στη Villareal και το 2013/14 στην Μεξικανική Pachuca.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!