Απαγορεύονται οι απώλειες

Το -3 από την κορυφή και η δεδομένη νίκη της Αελ επί της Ανόρθωση, επιβάλλει να κάνουμε και εμείς το ίδιο επί του Ερμή. Στη δική μας περίπτωση τα πράγματα δεν είναι θα είναι εύκολα αφού πάμε να αντιμετωπίσουμε την αήττητη στο Αμμόχωστος ομάδα του Νίκου Παναγιώτου και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από πλευράς των παικτών του Δώνη. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται ουσιαστικά μέσα από την 1η αγωνιστική να διατηρήσει την εις βάρος του βαθμολογική διαφορά αναμένοντας ότι το κυνηγητό της Αελ θα έχει ευνοϊκό αποτέλεσμα στη συνέχεια. Η απόδοση και η όλη παρουσία της ομάδας μας στον αγώνα με την Ομόνοια έδωσε αφορμή για να ειπωθούν αρκετά και το ζητούμενο σήμερα είναι η σωστή αντίδραση έτσι ώστε να δείξουμε και στην πράξη ότι ήταν μια κακή παρένθεση.

Το πλάνο του Δώνη

Θα διατηρήσει το επιθετικό δίδυμο Μαντούκα – Ντε Βινσέτι ο Δώνης ή με αφορμή τους τραυματισμούς παικτών οι οποίοι όμως ξεπεράστηκαν την τελευταία στιγμή θα αλλάξει κάτι; Αυτό είναι το ερώτημα του οποίου την απάντηση θα γνωρίζουμε σε λίγες ώρες και ως ένα βαθμό θα καθορίσει και την έκβαση του αγώνα.

Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε χωρίς γκολ στον τελευταίο αγώνα και γιατί ο γενικότερος μεσοεπιθετικός μηχανισμός της ομάδας μάγκωσε με τον Αλωνεύτη να μην μπορεί να κάνει τα δικά του και τον Μοράις όλο νεύρα στον κεντρικό άξονα.

Η αναγκαστική αλλαγή θα γίνει στην άμυνα όπου ο Κακά θα αγωνιστεί αντί του τιμωρημένου Αμορίν ενώ οι άλλοι τρεις θα είναι οι Σέρτζιο, Ολιβέιρα και Αντωνιάδης ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Πιπίνης είναι έτοιμος αλλά θεωρούμε δύσκολο να πάρει θέση βασικού στο συγκεκριμένο αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!