Απαγορεύονται τα λάθη

Η αποστολή της ομάδας μας έφτασε κανονικά στην Μαδρίτη και όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα με την Χετάφε, τόσο πιο μεγάλη είναι η αγωνία όλων. Το πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής άφησε τον Μάριο Ηλία στην Κύπρο αλλά δεν επηρεάζει σε ουσιαστικό βαθμό το πλάνο του προπονητή μας. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στο Coliseum Alfonso Perez όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας την Πέμπτη. Ούτε σε αυτή την προπόνηση, η οποία έχει ούτως ή άλλως τυπικό χαρακτήρα αναμένεται να μπορέσει κάποιος να αποκρυπτογραφήσει το πλάνο του Γιοβάνοβιτς. Όπως έχει γραφτεί και λεχθεί σχεδόν παντού υπάρχουν τρεις υποψηφιότητες για αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, με τους Πουρσαϊτίδη, Μοράις και Αλμέιδα να είναι οι παίκτες που ενδέχεται να δούμε στο βασικό σχήμα.

Η τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι η απόδοση μας πρέπει να αγγίξει το τέλειο προκειμένου να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Χετάφε. Οι Ισπανοί θα επιδιώξουν να πάρουν σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι θα πιεστούμε έντονα και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι τα θα πρέπει να υπάρξει πλήρης αυτοσυγκέντρωση από όλους έτσι ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο τα όποια λάθη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πολλά θα κριθούν από την μεσοαμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας αφού το ζητούμενο είναι να αμυνθούμε σωστέ και να μην πανικοβληθούμε, ούτε και αν βρεθούμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Αλληλοκάλυψη και δημιουργική κατοχή της μπάλας θα επιτρέψει να κλείσουμε τους δρόμους προς την εστία του Χιώτη και στη συνέχεια να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ.

Αρχίζει η απόβαση στην Ισπανία
Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της δεύτερης ναυλωμένης πτήσης η οποία αποτελείται ουσιαστικά από τους οργανωμένους οπαδούς μας. Παράλληλα στην Ισπανία θα μεταβούν σήμερα και όσοι αποφάσισαν να ταξιδέψουν από μόνοι τους και υπολογίζεται ότι στο σύνολο τους 800 οπαδοί μας θα δώσουν το δυναμικό παρών τους στον αγώνας της Πέμπτης.

______________________________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΣΥΦΙ
Στη Μαδρίτη…με ουσία!

Η πτήση με τους 180 οργανωμένους ταξιδεύει με ένα και μόνο σκοπό, με ένα και μόνο μέλημα, με ένα και μόνο στόχο…την ουσιαστική υποστήριξη των ποδοσφαιριστών μας στο δύσκολο έργο που θα έχουν μέσα στο Κολοσσαίο του Αλφόσνο Πέρεζ το βράδυ της Πέμπτης.

Οι 180 οργανωμένοι γνωρίζουν πολύ καλά τον ρόλο τους στο γήπεδο, και με την συμπαράσταση και των υπολοίπων 700 αδελφών που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στοχεύουν να κερδίσουν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας και κατ’ επέκταση να συμβάλουν με τρόπο ρεαλιστικό στην κατάκτηση του πολυπόθητου θετικού αποτελέσματος.

Δεν εθελοτυφλούμε, ούτε παρασυρόμαστε από δημοσιεύματα του τύπου ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί στην αναμέτρηση με την Χετάφε. Παράλληλα όμως και λόγω της φύσης μας, δεν μοιρολογούμε, δεν είμαστε απαισιόδοξοι αλλά αντιθέτως πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την δική μας συμπαράσταση η ομάδα θα είναι σύντομα σε θέση να μας ταξιδέψει και φέτος σε μαγικούς προορισμούς.

Είναι σημαντικό να αντιληφθεί και ο τελευταίος οπαδός ότι η ουσιαστική παρουσία του στο γήπεδο μπορεί να κρίνει αποτελέσματα…είναι σημαντικό ο κάθε ένας από εμάς να αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί στο συγκεκριμένο πόστο που του ανετέθει από την ημέρα που ήρθε σε αυτή τη γη για να υπηρετεί την ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού.

Όσοι τυχεροί θα βρεθούμε στο γήπεδο καλούμαστε να κάνουμε πράξη όλα τα πιο πάνω. Όσα αδέλφια θα παραμείνουν πίσω στη Κύπρο καλούνται όπως παρακολουθήσουν την ιστορική αναμέτρηση της ομάδας μας από το οίκημα του Συνδέσμου μετατρέποντας το βράδυ της Πέμπτης σε ανεπίσημο Πορτοκαλί πάρτυ.

Τέλος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα του τα μέλη που κράτησαν θέση στην αυριανή πτήση του Συνδέσμου με προορισμό την πρωτεύουσα της Ισπανίας, και τους προτρέπει όπως προσέλθουν έγκαιρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας προς αποφυγήν οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!