ΑΠΟΕΛ σε ελεύθερη πτώση

Επιβεβαιώνεται το σενάριο που ήθελε τα δεδομένα να χειροτερεύουν με τη νέα χρονιά αφού το τέλος του Champions League και η δεκαπενθήμερη διακοπή λόγω Χριστουγέννων δεν μπορούσαν να λύσουν τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ. Η αστεία και επιφανειακή αυτή προσέγγιση του πρώην προπονητή και της διοίκησης έχει διαψευστεί πλήρως, κάτι που επιβεβαιώνεται κάθε εβδομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όσοι παίκτες καταφέρουν να γλυτώσουν το νοσοκομειακό και να βρεθούν στην αποστολή δείχνουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Οι λόγοι που η ομάδα παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης είναι πολλοί. Τραυματισμοί, κακή φυσική κατάσταση, παρατεταμένο αγωνιστικό ντεφορμάρισμα, έλλειψη κινήτρων, αποπροσανατολισμός είναι τα βασικότερα στοιχεία που συνθέτουν ένα άκρως επικίνδυνο συστατικό που μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα μονοπάτια.

Ο Δώνης έφυγε αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Η ομάδα δεν έχει τις φυσικές και ψυχικές δυνάμεις να ανταποκριθεί είτε έχει αντίπαλο την Αγία Νάπα στο ΓΣΠ είτε την Αελ στο Τσίρειο. Στους συγκεκριμένους αγώνες όπως και σε αυτόν με τον Ερμή προηγηθήκαμε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η κατάρρευση.

Η κατάσταση είναι παραπάνω από ανησυχητική. Η ελεύθερη πτώση αποτυπώνεται από τη βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων 4 αγωνιστικών και γίνεται ακόμα χειρότερη λόγω αφού κάποια προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν άμεσα.

Το παρήγορο είναι ότι υπάρχουν αρκετοί αγώνες μπροστά μας και αν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ίσως να ανατραπούν τα αρνητικά δεδομένα που θα μας θέλουν να χάνουμε το πρωτάθλημα. Ενέργειες που απαιτούν τόλμη και ικανότητα εντοπισμού των προβλημάτων και σωστών λύσεων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!