ΑΠΟΕΛ Vs Αεπ 5-1 (Βαθμολογίες)

Χιώτης 8Δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε αφού οι αμυντικοί βρέθηκαν εκτός θέσης. Είχε μια σωτήρια απόκρουση στο 84’ ενώ δε χρειάστηκε να κάνει κάτι άλλο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σολωμού 8Κάλυψε με επιτυχία το δεξί άκρο και γενικά αντικατέστησε με επιτυχία τον Πουρσαϊτίδη που έμεινε στον πάγκο. Είναι απίστευτα γρήγορος με την μπάλα στα πόδια γεγονός που του δίνει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Ηλία 8Έπαιξε μυαλωμένα και με τρόπο που δεν επέτρεψε να φανεί η αποχή του και τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε. Δείχνει ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί ξεγραμμένος από οποιονδήποτε.

Μπρούερς 7Βασικός από το πουθενά αφού προτιμήθηκε αντί του Κόντη. Δεν είχε δύσκολο έργο αλλά ούτε και του ήταν εύκολο να προσαρμοστεί μετά από τεράστια αποχή.

Γκριτσάροφ 7.5Έχασε κάποιες φάσεις όταν οι αντίπαλοι έβαλαν την μπάλα κάτω και έπαιξαν γρήγορα. Είναι το αδύνατο του σημείο και το ξέρουμε. Οι προωθήσεις του συνεχίζουν να αποδίδουν αφού αυτή τη φορά έδωσε έτοιμο γκολ στον Μαρσίνιο.

Μοραίς 7Δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα αφού έδειχνε νευρικός και οι επιλογές του δεν ήταν οι καλύτερες. Στη συνέχεια βελτιώθηκε και ήταν το γνωστό τρεχαντήρι. Έγινε αλλαγή στο 78’ και ίσως αυτό να μπορούσε να γινόταν και λίγο πιο νωρίς.

Μαντούκα 8Σε ρόλο χαφ δίπλα από τον Μοράις αρχικά και στο δεύτερο ημίχρονο με πιο επιθετικογενείς προσανατολισμούς. Είχε καλή απόδοση και βοήθησε στο να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο. Πέτυχε το πρώτο γκολ και είχε συμμετοχή στις περισσότερες οργανωμένες επιθέσεις.

Χαραλαμπίδης 7Δεν κράτησε την μπάλα περισσότερο από ότι έπρεπε όπως μουρμουρούσαν οι γνωστοί στην κερκίδα. Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες στο πρώτο ημίχρονο αφού έπρεπε να δώσει στηρίγματα στον Μαρσίνιο. Έκανε και τα λάθη του αλλά ετοιμάζεται ενόψει ομόνοιας.

Τρισκόφσκι 8Έδειξε πόσο μας έλειψε με Ανόρθωση και Απόλλωνα. Δημιουργεί φάσεις από το πουθενά ενώ δεν έχασε την επαφή του με τα δίκτυα αφού επέστρεψε με γκολ. Μεγάλο κεφάλαιο για το ΑΠΟΕΛ εντός και εκτός γηπέδου.

Μαρσίνιο 8Καλή απόδοση και για τον Πασπαρτού που έτρεξε, μοίρασε παιχνίδι και πέτυχε ένα τέρμα. Αποχώρησε με μικροενοχλήσεις και το ζητούμενο είναι να παραμείνει υγιής.

Σολάρι 7.5Ήταν κινητικός και προσπάθησε όπως σχεδόν πάντα. Πέτυχε ένα γκολ που θα τον βοηθήσει αφού στους τελευταίους αγώνες έδειχνε να ψάχνετε και να επηρεάζεται από τη γενικότερη απόδοση της ομάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!