Επέστρεψαν τα χαμόγελα

Είναι γνωστό και ο λόγος που το γράφαμε και αμέσως μετά την απρόσμενη ήττα από την Ανόρθωση αλλά και την ισοπαλία με τον Απόλλωνα… Μόνο η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μπορεί να καταλαγιάσει το μουρμουρητό και τα ερωτηματικά που έφεραν τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η πεντάρα επί της Αεπ χτες στο ΓΣΠ είχε αυτό τον αντίκτυπο αφού επέστρεψαν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία στους οπαδούς και όχι μόνον. Το ΑΠΟΕΛ έπρεπε και κατάφερε να αντιδράσει σωστά αφού δεν μπορούσε να έχει νέες βαθμολογικές απώλειες, παραμονές του ντέρμπι με την ομόνοια. Μια βασική διαφορά που είχαμε σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες ήταν η διάθεση των ποδοσφαιριστών κάτι στο οποίο στάθηκε στις δηλώσεις του και ο προπονητής μας. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών μας η αποφασιστικότητα του για τη νίκη. Ήταν και αυτός ένα από τους βασικούς λόγους που έστω και αν ισοφαριστήκαμε δεν κοιτάξαμε ποτέ πίσω και με τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο καθαρίσαμε τον αγώνα.

Η εξέλιξη του σκορ έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή να κάνει τα δικά του στην επανάληψη σε μια προσπάθεια να δοκιμάσει άτομα και συστήματα αφού σπάνια έχει τέτοια δυνατότητα σε επίσημους αγώνες. Ο Μαρσίνιο αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους και από ότι διαρρέει δεν έχει κάτι. Η ομάδα εξακολουθεί να στηρίζεται στη δημιουργικότητα του πασπαρτού την οποία πρέπει να επιδείξει στον μέγιστο βαθμό στους επόμενους αγώνες.

Σολωμού και Ηλία επιβεβαίωσαν ότι μπορούν εφόσον χρειαστεί να δώσουν λύσεις στα δύο άκρα της άμυνας κάτι που θα γίνετε όλο και συχνότερο στη συνέχεια. Ο Ολλανδός που ήταν και η έκπληξη στην εντεκάδα θέλει παιχνίδια στα πόδια του και παρόλο που στάθηκε αξιοπρεπώς δεν φαίνεται έτοιμος ακόμα για πιο δύσκολα.

Ivan is backΈγινε πρωταγωνιστής στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ πριν τον αγώνα με αφορμή το δημοσίευμα μας για ενδιαφέρον της Λόκερεν και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση επιβεβαίωσε γιατί θεωρείται «λίρα εκατό». Η αριστερή πτέρυγα ζωντάνεψε αφού ο Τρισκόφσκι ήταν διεισδυτικός και δημιουργικός. Αυτό επέτρεψε και στους υπόλοιπους να κινηθούν πιο ελεύθερα, ενώ στις καθυστερήσεις πέτυχε και το γκολάκι του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!