Απολογείται και παραμένει

Δεν αποχωρεί τελικά από την προεδρία του Σωματείου ο Ποταμίτης κάτι που προδιαγράφηκε από χτες όταν το υπόλοιπο συμβούλιο του δεν έκανε αποδεκτή την πρόθεση του. Η δημοσιογραφική διάσκεψη του ακυρώθηκε και σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε καλύπτει σε γενικές γραμμές τη γραμμή Ποταμίτη για τα όσα συνέβηκαν. Για ακόμα μια φορά πάντως εκεί που οι Ποταμίτης και Ερωτοκρίτου έδειχναν έτοιμοι να «σκοτωθούν» δείχνουν να βάζουν νερό στο κρασί τους. Το κατά πόσο οι δυο πλευρές μπορούν να συνυπάρξουν με το σωματείο να θέλει να επιτελεί το θεσμικό του ρόλο και την εταιρεία να μην δέχεται παρεμβάσεις είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου:

Με τα την χθεσινή πρόθεση παραίτησης του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Χριστόφορος Ποταμίτης ενημέρωσε σήμερα τα υπόλοιπα μέλη για την απόφαση του να παραμείνει στην θέση του εξαντλώντας την θητεία η οποία λήγει τον Μάιο του 2014.

Σε σχέση με την αναστάτωση που προήλθε αρχικά από την αναφορά του προέδρου Χριστόφορου Ποταμίτη για την μη πραγματοποίηση συγκεκριμένης μεταγραφής άλλα και τις μετέπειτα δηλώσεις στο ραδιόφωνο μέλους του Δ/Σ της εταιρείας, αυτό που θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο είναι ότι ο πρόεδρος λειτούργησε και ήταν σε συνεχή επικοινωνία το σαββατοκύριακο με τον  πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Φοίβο Ερωτοκρίτου σε σχέση τόσο με αυτό το θέμα όσο και για διάφορα άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Η δημόσια αναφορά του προέδρου για το αποτέλεσμα των ενεργειών για την μεταγραφή ήταν στην προσπάθεια του για καλύτερη ενημέρωση του κόσμου της ομάδας, η οποία όμως στο τέλος αποδείχθηκε λανθασμένη αφού δημιούργησε αναστάτωση. Ο πρόεδρος απολογείται για αυτό.

Επιπλέον ίσως από κάποια έλλειψη ενημέρωσης για τα πιο πάνω και λειτουργώντας περισσότερο με το συναίσθημα, το μέλος του Δ/Σ της εταιρείας κ. Τάκης Αντωνίου προέβη σε ραδιοφωνικές δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση ανάμεσα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Για μας αυτό θέμα αυτό έχει λήξει και συνεχίζουμε να «πολεμούμε» για το μεγαλείο όλου του ΑΠΟΕΛ όπως είναι η υποχρέωση μας αλλά και ο θεσμικός μας ρόλος.

Το σωματείο θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη στα μέσα Σεπτεμβρίου παρουσιάζοντας το πλάνο και τους στόχους της νέας σεζόν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!