Από το όνειρο στην Ιστορία

Αναμονή τέλος ή για να είμαστε πιο σωστοί οι χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ καλούνται να κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή. Τότε θα μπορέσουν να πάρουν μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη σειρά τεσσάρων DVD που αφορούν την πορεία της ομάδας μας στο Champions League. Όπως σας ενημερώσαμε προ μηνός η διάθεση τους θα γίνεται μέσω της εφημερίδας «Η Καθημερινή» η οποία σε σχετική ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής σημαντικά: H εφημερίδα «Η Καθημερινή» και η ΜΤΝ σε συνεργασία με την «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ» παρουσιάζουν το μεγαλύτερο αθλητικό ντοκιμαντέρ που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Μέσα από μια μοναδική σειρά τεσσάρων  συλλεκτικών DVD συνολικής διάρκειας δέκα ωρών, τα οποία θα συνοδεύονται από πολυτελή κασετίνα και συλλεκτικό λεύκωμα, οι πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης έκπληξης στην ιστορία του UEFA Champions League δίνουν τη δική τους κατάθεση για το «θαύμα του ΑΠΟΕΛ» που έφτασε στα προημιτελικά της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της υφηλίου.

Μια υπερπαραγωγή που ξεκινάει από τη ρεβάνς με τη Βίσλα Κρακοβίας και ολοκληρώνεται στο επιβλητικό «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αναβιώνει την ιστορία μέσα από τις αθέατες πτυχές της, οι οποίες για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ένα ντοκιμαντέρ που ανοίγει την κουρτίνα των παρασκηνίων, ξεναγεί τον θεατή στα ξενοδοχεία και τα αποδυτήρια και αποκαλύπτει τα μυστικά της ομάδας που θάμπωσε με τα επιτεύγματά της ολόκληρο τον πλανήτη.

Την Κυριακή, 10 Ιουνίου στην έκδοση της «Καθημερινής» με τις προσφορές και στην τιμή των 3.90 ευρώ θα δοθεί δωρεάν, χωρίς ανατίμηση, το πρώτο, εισαγωγικό DVD διάρκειας έξι λεπτών.

Από την Κυριακή, 17 Ιουνίου και για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, μαζί και με τις δύο εκδόσεις της «Καθημερινής», τη βασική και αυτήν με τις προσφορές, θα διανέμεται προαιρετικά η σειρά «ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ – Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ» με ανατίμηση 4 ευρώ. Στις 17 Ιουνίου, μαζί με το πρώτο DVD διάρκειας δυόμισι ωρών, θα κυκλοφορήσει και η πολυτελής κασετίνα όπου θα φυλαχτούν για πάντα οι μοναδικές στιγμές του γαλαζοκίτρινου έπους.

Την Κυριακή, 15 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει με την «Καθημερινή» το πολυτελές λεύκωμα για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο UEFA Champions League, ολοκληρώνοντας μια συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Δημήτρης Δημητρίου,  δήλωσε σχετικά με την κυκλοφορία των συλλεκτικών DVD: “ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επενδύει στην επιτυχία του ΑΠΟΕΛ. Στόχος μας είναι να φτάσει αυτή η μεγάλη επιτυχία σε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους”.

Χορηγός  είναι η ΜΤΝ και υποστηρικτές η Build Land και το Monaco Caf

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!