Αρχίζει το τέστ αντοχής

Ο Πάουλο Σέρτζιο βρίσκεται υπό αμφισβήτηση με την εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον Πορτογάλο προπονητή να έχει κλονιστεί. Όσοι μπορούν να κάνουν αυτή την παραδοχή τους είναι εύκολο να αντιληφθούν τη σημασία του αυριανού αγώνα. Θέτοντας το όσο πιο απλά γίνεται θα το χαρακτηρίζαμε ως το πρώτο τεστ για τον προπονητή μας. Πρόκειται για ένα άτυπο τεστ αντοχής και αξιοπιστίας στο οποίο ο κόσμος έχει βάλει ήδη τον Σέρτζιο, με αφορμή τα όσα έδειξε η ομάδα μέχρι στιγμής. Αν είναι δικαιολογημένο ή όχι αυτό που συμβαίνει ίσως να μην έχει και τόση σημασία αφού πρόκειται για μια πραγματικότητα την οποία αποδέχεται ακόμα και η διοίκηση. Ο Σέρτζιο καλείται μέσα  από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς να στείλει στον κόσμο το σαφέστατο μήνυμα ότι τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι πλήρως ανατρέψιμα και πως μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ότι έχει φέρει στην ομάδα καλούς παίκτες είναι κάτι που δεν αμφισβητείται στο παρών στάδιο αλλά αυτό δεν αρκεί για να του διασφαλίσει ηρεμία αλλά και την ίδια του τη θέση στην ομάδα.

Παρά την προσπάθεια ωραιοποίησης του αγωνιστικού προσώπου της ομάδας από τη διοίκηση είναι φανερό ότι μέχρι στιγμής και παρά το ότι έχει μεσολαβήσει αρκετός καιρός, η ομάδα δεν έχει καταφέρει να βγάλει μέσα στο γήπεδο όλα όσα αναμένουμε. Σίγουρα υπάρχουν δικαιολογίες και είναι για αυτό που ο κόσμο κάνει υπομονή , έστω και αν υπήρξε η κακιά παρένθεση με τις έντονες αποδοκιμασίες στον αγώνα με την Ενπ.

Με νίκη μέσα στο Τσίρειο ο Σέρτζιο θα περάσει το πρώτο του τεστ και ο κόσμος με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ηρεμία θα αρχίσει να πείθεται για το ότι ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ μας. Σε αντίθετη περίπτωση θα είμαστε και πάλι εδώ για να προσπαθήσουμε να σας συμπαρασταθούμε με τρόπο ωφέλιμο και δημιουργικό!

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!