Αυτοί που θα κρίνουν τον αγώνα

Οι μεγάλοι αγώνες είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα των μεγάλων παικτών, δηλαδή αυτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όταν η μπάλα ζυγίζει 100 κιλά.  Την Τρίτη ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει την πρωτοπόρο Αελ αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα αποχαιρετά τις ελπίδες του για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να έρθει η πολυπόθητη νίκη λοιπόν θέλουμε συγκεκριμένους παίκτες να κάνουν αυτά που μπορούν. Ποιοι είναι αυτοί;

Ντε Βινσέτι Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής της αγωνιστικής και βαθμολογικής αντεπίθεσης που άρχισε τον Ιανουάριο. Η ικανότητα του να δημιουργεί αλλά και να τελειώνει φάσεις έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να βελτιωθεί ο ΑΠΟΕΛ που μέχρι τότε δεν βλεπόταν αφού η παρουσία του βοήθησε και τους υπόλοιπους. Ο Ντέβι προέρχεται από τον τραυματισμό ο οποίος τον κράτησε εκτός για 2 εβδομάδες ενώ και προηγούμενος δεν βρισκόταν στην καλύτερη του κατάσταση.

Αύριο θα είναι στο αρχικό σχήμα και η απόδοση του θα κρίνει πάρα πολλά. Με την ομάδα να δυσκολεύεται στην απουσία του στο μεσοεπιθετικό κομμάτο, ο Ντε Βινσέτι καλείται να κάνει το παιχνίδι του παρασύροντας και τους υπολοίπους.

Μαντούκα Το παλιό καλό κρασί του ΑΠΟΕΛ είναι επίσης βαρόμετρο. Ο Μαντούκα δικαίως χαρακτηρίζεται ο πιο ποιοτικός παίκτης στο ρόστερ ενώ για ακόμα μια χρονιά είναι ο πρώτος σκόρερ. Ο Δώνης επιλέγει να αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός προκειμένου να τροφοδοτεί αλλά και να βρίσκεται συχνά σε θέση βολής αφού είναι από τους λίγους που μπορούν να τελειώσουν φάσεις.

Ο Μαντούκα είναι επίσης ο ηγέτης της ομάδας και αυτός που με την ηρεμία, πίστη και αποφασιστικότητα του εμπνέει και τους υπόλοιπους.

Αλωνεύτης Είναι ο παίκτης που έκανε τα πάντα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος για να μην εκτροχιαστούμε πλήρως. Η αγωνιστική κάμψη σε συνδυασμό με έναν τραυματισμό επηρέασαν τον Στάθη ο οποίος είχε και τις γνωστές του δυσκολίες στους κολλητούς αγώνες με το παράρτημα. Εναντίον της Αελ πρέπει να δούμε τον παίκτη που μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα από το αριστερό άκρο και που με την εκρηκτικότητα του κάνει φάσεις από το πουθενά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!