Βαρόμετρο η οικονομική στενότητα

Όταν πριν από ενάμιση περίπου μήνα ο Βάσσος Ηλιάδης δήλωνε με περηφάνια ότι ο προπονητής έχει στη διάθεση του ένα εκατομμύριο ευρώ για να κάνει τις μεταγραφές που θα μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς, πολλοί ένιωσαν ανακούφιση. Για άλλους το ποσό αυτό φάνηκε μικρό ενώ ο περισσότερος κόσμος προτίμησε να περιμένει τις πρώτες ανακοινώσεις. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν προδιαγραφεί κάποια δεδομένα που δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση. Είναι ολοφάνερο ότι οι ανταγωνιστές μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορούν και έχουν ήδη δαπανήσει πολύ περισσότερα από εμάς στην προσπάθεια τους να γίνουν ακόμα πιο ισχυροί από πέρσι.

Το γεγονός αυτό αλλά και το ότι το βιογραφικό κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν αποκτήσει είναι πιο γνωστό ή και καλό από το αντίστοιχο δικών μας δημιουργεί μια διστακτικότητα ανάμεσα σε πολλούς. Μέσα σε αυτούς είναι και η διοίκηση που προσπαθεί στο μέτρο των δυνατοτήτων να ενισχύσει την ομάδα ακόμα περισσότερο. Παρόλο που το ρόστερ θα έπρεπε θεωρητικά να κλείσει όλοι παραδέχονται ότι χρειάζονται ακόμα δυο τουλάχιστον κινήσεις.

>

Η απόκτηση ενός επιθετικού ολκής είναι επιβεβλημένη αφού είναι επικίνδυνο να σηκώσει ο Ζεβλάκοφ όλο το βάρος, όσο καλός ποδοσφαιριστής και αν είναι. Δεν λέμε για άλλους παίκτες παρόλο που ίσως να έπρεπε γιατί κανένας από τους μεσοεπιθετικούς μας δεν έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Το ότι οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και πως το ΑΠΟΕΛ θα είναι πιο δυνατό από πέρσι είναι δεδομένο αλλά δεν είναι αυτό προς συζήτηση σήμερα αλλά το αν οι κινήσεις της ομάδας μας εντός και εκτός γηπέδου δείχνουν ότι έχουμε τα στοιχεία που απαιτούνται.

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η κατάκτηση ενός τροπαίου δεν είναι αυτοσκοπός ιδίως σε μια χρονιά που ακόμα και η κυβέρνηση έμμεσα και άμεσα ευνοεί και στηρίζει τον αιώνιο μας αντίπαλο. Το λέμε αυτό γιατί κανένας μας δε ήθελε να ανακαλύψουμε σε λίγα χρόνια μια τεράστια οικονομική τρύπα γιατί είχαμε την πίεση να συναγωνιστούμε το ποδοσφαιρικό παράρτημα. Απαιτούμε όμως μια ομάδα που να έχει πρωταγωνιστική πορεία και όχι να τεθεί εκτός σοβαρής διεκδίκησης σε χρόνο ρεκόρ όπως πέρσι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!