Βαρύ αλλά όχι ασήκωτο το -6

Δεν υπάρχει ήττα που μπορεί να γίνει δεκτή από τους οπαδούς μας αλλά η χτεσινή είναι πραγματικά αχώνευτη, αφού επιβεβαίωσε ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ αδυνατεί να προσαρμοστεί στη διπλή πρόκληση (πρωτάθλημα και champions league). Από την αρχή της χρονιάς γίνονται δηλώσεις για το ότι αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά στον Αρχάγγελο αφού οι παίκτες κατανόησαν τα οφέλη της κατάκτησης του πρωταθλήματος.  Προς το παρών πρόκειται απλώς για δηλώσεις εντυπωσιασμού αφού μέσα στο γήπεδο βλέπουμε μια ομάδα η οποία δυσκολεύεται αφάνταστα να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις της κυπριακής πραγματικότητας. Ο απολογισμός των 5 νικών, 2 ηττών και 2 ισοπαλιών δεν συμβαδίζει με τις δυνατότητες της ομάδας και το -6 από την κορυφή μας βάζει πολύ νωρίς σε θέση διώκτη και παράλληλα κάτω από πίεση. Πίεση την οποία όλοι πρέπει να διαχειριστούν σωστά έτσι ώστε να αρχίσουμε σιγά σιγά να αντιδρούμε σωστά. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής παρόλο που το καμπανάκι κινδύνου ήχησε αρκετές φορές. Ο Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε ανατρέψιμη την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί αλλά αυτό δεν θα γίνει με προγραμματικές δηλώσεις.

Επιβάλλεται άμεση βελτίωση σε όλους τους τομείς αφού όπως σωστά επισημαίνεται και στη στήλη Αδιάκριτος οι ευθύνες είναι συνολικές και αγγίζουν διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Στη σημερινή τακτική συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου αναμένεται να συζητηθεί η πορεία της ομάδας χωρίς όμως να αναμένεται κάποια απόφαση που θα συζητηθεί. Στο παρελθόν η τακτική που ακλούθησε ο  Φοίβος Ερωτοκρίτου και οι στενοί του συνεργάτες ήταν η πλήρης στήριξη και εμπιστοσύνη σε προπονητή και ποδοσφαιριστές, κάτι που αναμένεται να γίνει και αυτή τη φορά. Αυτό όμως που είναι και το αυτονόητο ίσως να μην είναι αρκετό αυτή τη φορά.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε από όλες τις καταστάσεις που ζήσαμε είπε με νόημα ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η τελευταία ανακοίνωση των οργανωμένων έκανε αρνητική εντύπωση σε όλους στον Αρχάγγελο και είναι και αυτό ένα επιμέρους θέμα που πρέπει να προβληματίσει και να αντιμετωπιστεί από τους υπεύθυνους

Πάνω από όλα όμως επιβάλλεται να αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες και να κερδίζουμε τους αγώνες. Όλους συμπεριλαμβανομένου και αυτού με την ομόνοια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!