Νίκη πάση θυσία

Ακούεται πολύ κοινότυπο αλλά είναι η πραγματικότητα. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επανέλθει στις νίκες έτσι ώστε να διατηρήσει τη διαφορά των τριών βαθμών από το ποδοσφαιρικό παράρτημα, αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε και άλλους βαθμούς. Τα επιτεύγματα στην Ευρώπη μας κάνουν περήφανους αλλά από τη στιγμή που όλοι στον Αρχάγγελο αντιλαμβάνονται τη σημασία της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα πρέπει να αρχίσουν να το αποδεικνύουν και με πράξεις. Η Σαλαμίνα είναι αποφασισμένη να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της και η πλειοψηφία των οπαδών μας το γνωρίζει. Τα πάντα εξαρτώνται όμως από την απόδοση της δικής μας ομάδας και είναι για αυτό που απαιτούμε έναν ΑΠΟΕΛ προσηλωμένο και αποφασισμένο για τη νίκη. Οι απουσίες είναι μέρος της ρουτίνας πλέον αφού οι τραυματισμοί είναι πολλοί σχεδόν κάθε εβδομάδα όπως και οι παίκτες που προφυλάσσονται. Πάμε στο Αμμόχωστος χωρίς τους Αλμέιδα και Τρισκόφσκι και σίγουρα η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι να έχουμε καλή μεσοεπιθετική συμπεριφορά παρά τις πιο πάνω απουσίες. Ο Σολάρι θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά αλλά όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές ο Αργεντινός χρειάζεται στηρίγματα για να μπορεί να είναι αποτελεσματικός.

Είναι για αυτό που θα επιστρατευτεί ένας εκ των Μπελαϊτ ή Μαρσίνιο έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε μια άμυνα που αναμένεται να είναι πολυπρόσωπη και με πολλά ατομικά μαρκαρίσματα. Ο Ατόρνο που μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να σταθεροποιήσει την απόδοση του στα επιθυμητά επίπεδα λογικά θα πάρει θέση βασικού ενώ το άλλο άκρο θα καλύψει ένας εκ των Χαραλαμπίδη ή Μαντούκα.

Έχει την πολυτέλεια να ξεκουράσει έναν εκ των Πίντο ή Μοράις ο Γιοβάνοβιτς; Η απουσία του Γιάχιτς λόγω καρτών στερεί την πρώτη εναλλακτική επιλογή. Ο Σατσιάς αποτελεί την μοναδική επιλογή αλλά το ότι δεν έχει αγώνες στα πόδια του είναι κάτι που προβληματίζει.

Ο προπονητής μας καλείται να αποφασίσει και για το αν θα επιφορτίσει τον Πουρσαϊτίδη με έναν ακόμα αγώνα ή αν θα επανέλθει ο Αλεξάνδρου στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Σολωμού να παραμένει στο δεξιό. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η επιλογή μεταξύ Πάρντο και Χιώτη. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!