Βιάζονται και καλά κάνουν

Δεν το λένε δημόσια και ούτε υπάρχει λόγος να το πράξουν αλλά η αλήθεια είναι πως διοίκηση και τεχνική ηγεσία καίγονται να κλείσουν την πρώτη μεταγραφή το συντομότερο δυνατό. Πρακτικά αυτό σημαίνει ακόμα και αυτή την εβδομάδα και οι λόγοι είναι προφανείς. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τρομερή ανάγκη από έναν τουλάχιστον επιθετικό. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν αρκεί να είναι απλά ένας επιθετικός αλλά κάποιος που να μπορεί αποδεδειγμένα να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Η βιασύνη προκύπτει γιατί ο Ιανουάριος θεωρείται καθοριστικός μήνας για την ομάδα και το ιδανικό σενάριο επιβάλλει να είναι παρών αυτός ο παίκτης από την ερχόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να αρχίσει να παίρνει λεπτά συμμετοχής το συντομότερο δυνατό. Η εξάρτηση στον Ατόρνο έχει πάρει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις ενώ ο Μαντούκα όσο φιλότιμος και ποιοτικός παίκτης και αν είναι δεν πρέπει να «θυσιάζεται» στην κορυφή της επίθεσης.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή θεωρούνται καθοριστικές μέρες σε σχέση με τις 3-4 ανοικτές υποθέσεις αφού οι παίκτες που αποτελούν το short list θα απαντήσουν οριστικά στο αν έρχονται ή όχι στον ΑΠΟΕΛ ενώ ο Γιοβάνοβιτς με τη σειρά του θα πρέπει να αποφασίσει ποιον από αυτούς προτιμά.

Η διαρροή εθνικοτήτων όπως για παράδειγμα του νεαρού Βραζιλιάνου είναι άνευ σημασίας αυτή τη στιγμή αφού όπως έχουμε τονίσει η ανάγκη είναι να αποκτηθεί ένας παικταράς και  μάλιστα γρήγορα. Μπορεί κάτι τέτοιο να φαντάζει δύσκολο αλλά μόνο έτσι θα μπορέσει η ομάδα να διορθώσει τα αγωνιστικά κενά της.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!