Βουνό τα προβλήματα

Κάθε μέρα αυξάνονται τα αγωνιστικά προβλήματα γεγονός που δένει τα χέρια της νέας τεχνικής ηγεσίας σε απίστευτο βαθμό. Μετά τα γνωστά προβλήματα τραυματιών και τιμωρημένων ήρθαν να προστεθούν αυτά των Μακρίδη και Φερναντές. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από μια ίωση και δεν προπονήθηκε χτες ενώ ο Πορτογάλος αισθάνεται πόνους στο πόδι και προπονείται ατομικά. Η προπόνηση της Παρασκευής θα είναι βαρόμετρο και για τους δυο, αλλά και αν ακόμα λάβουν μέρος το γεγονός ότι δεν είναι 100% έτοιμοι προβληματίζει. Μετά τους Κόντη, Φλορέα, Σεγκιρί, Καψή και Σατσιά έρχονται να προστεθούν ακόμα δυο πιθανές απουσίες γεγονός που θα αναγκάσει τον Γιοβάνοβιτς να παρατάξει εντεκάδα ανάγκης.

Μπορεί ο νέος μας προπονητής να δηλώνει για ευνόητους λόγους ότι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχουν προσωπικότητα αλλά είναι τόσες πολλές οι απουσίες πρωτοκλασάτων παικτών που δεν μπορεί να μην επηρεαστεί η εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα. Είναι ίσως η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που ακόμα και ο κόσμος δεν αναμένει ή απαιτεί τη νίκη, έστω και αν θα τεθούμε αντιμέτωποι με την Πέγεια.

To apoel.net στο >

Οι απουσίες ανοίγουν το δρόμο για την εντεκάδα σε παίκτες που ήταν στα αζήτητα, υπό ατμόν αλλά και σε αυτούς που μόλις έχουν έρθει στην ομάδα. Λουκά, Μοραίς, Μπρόερς, Σαπάνης και ίσως ο Τόρες θα είναι στο αρχικό σχήμα και όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος αναπόφευκτα τίθεται και θέμα ομοιογένειας που δύσκολα θα έχει το αρχικό σχήμα.


Το apoel.net στο Vodafone live!

To apoel.net πρωτοπορώντας και θέτοντας σε ακόμα ένα τομέα τον πήχη ψηλά, έγινε το πρώτο οπαδικό site σε Κύπρο και Ελλάδα, που διαθέτει το περιεχόμενο του μέσω της υπηρεσίας Vodafone live! της Cytamobile-Vodafone!

Τώρα μπορείς να διαβάσεις καθημερινά τις αγαπημένες σου στήλες και την καθημερινή ενημέρωση για τα νέα της ομάδας μας, μέσω του κινητού σου από όπου και αν βρίσκεσαι.

Μπες τώρα στο Vodafone live! από όλα σχεδόν τα μοντέλα κινητών, επέλεξε την κατηγορία «Αθλητικά» και βρες το apoel.net κάτω από την ενότητα ¨Άλλοι Συνεργάτες¨.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!