Γιατί να γίνω μέλος στον ΑΠΟΕΛ;

Ως μέλος στον ΑΠΟΕΛ έχεις  λόγο στις αποφάσεις που αφορούν το Σωματείο μας. Σε αντίθεση με την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ κάθε ένας που είναι μέλος στο Σωματείο είναι ισότιμος με τον άλλο και η γνώμη, άποψη, ψήφος του έχει την ίδια βαρύτητα. Ο κυριότερος λόγος που ένας ΑΠΟΕΛίστας καλείται να γίνει μέλος στο Σωματείο μας είναι απλός: για να στηρίξει τον ΑΠΟΕΛ τόσο οικονομικά όσο και ηθικά. Η απαξίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου του ΑΠΟΕΛ προς την λειτουργία και τα προβλήματα του Σωματείου τα τελευταία χρόνια είναι εμφανής σε όλους. Ως μέλος του Σωματείου, μπορείς μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις να τεκμηριώνεις απόψεις για το παρόν και το μέλλον του Σωματείου και μπορείς να ενισχύσεις αυτούς που πιστεύεις ότι έχουν όλα τα φόντα να υλοποιήσουν τους στόχους του Συλλόγου.

Ο κάθε ένας, με την εγγραφή του ως μέλος έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για το μέλλον της ομάδας και να προστατέψει το Σωματείο από ότι θεωρεί λάθος – είτε αυτό αφορά συγκεκριμένη πολιτική της διοίκησης είτε αυτό αφορά θέσεις αντιπολίτευσης.  Με την αναβάθμιση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ως ένα από τους μεγαλομετόχους της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρό, το δικαίωμα αυτό του κάθε μέλους αποκτά ακόμα πιο βαρύνουσα σημασία.

 

Τι μπορεί να πετύχει ο ΑΠΟΕΛ με περισσότερα μέλη;

Πέραν από τα σημαντικά έσοδα που μπορεί να αποκομίσει το Σωματείο μας από τις συνδρομές, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιπροσωπεύει μεγαλύτερο πλήθος μελών. Με αυτό τον τρόπο ανεβάζει την διαπραγματευτική του ισχύει όσον αφορά αιτήματα προς την πολιτεία, προς τις αθλητικές Ομοσπονδίες  ή ακόμα και προς τους πιθανούς χορηγούς.

Παράλληλα με την αύξηση των μελών, θα αυξηθεί το ενδιαφέρον για το Σωματείο με την εμπλοκή νέων μελών που θα επιθυμούσαν να ενεργοποιηθούν για να βοηθήσουν τον ΑΠΟΕΛ.  Ταυτόχρονα, αύξηση μελών σημαίνει περισσότερη πίεση προς το Συμβούλιο του Σωματείου για πραγματικό έργο, πίεση για περισσότερη διαφάνεια όσον αφορά τα οικονομικά και αφοσίωση για ανάπτυξη.

Η μαζική συμμετοχή μπορεί να αποτρέψει την εκάστοτε διοίκηση να λαμβάνει αποφάσεις που να είναι ενάντια στα συμφέροντα του Σωματίου μας και να αποτρέψει φιλόδοξους παράγοντες από το να κάνουν επαναλαμβανόμενα λάθη που στοιχίζουν στον ΑΠΟΕΛ.

Μαζική συμμετοχή στο Σωματείο σημαίνει πως παραδοσιακοί παράγοντες, οργανωμένοι οπαδοί, απλοί φίλαθλοι, μέτοχοι της Εταιρείας και μέλη των διαφόρων επαρχιακών Συνδέσμων και του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ θα έχουν λόγο, έτσι ώστε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και επιχειρήματα να λαμβάνονται οι καλύτερες αποφάσεις.

Αν το Σωματείο έχει αρκετά έσοδα θα μπορεί να λειτουργήσει τεχνοκρατικά στελεχώνοντας τον ΑΠΟΕΛ με επαγγελματίες στον κάθε τομέα, οι οποίοι θα προσφέρουν επιπλέων τεχνογνωσία, εμπειρία και εργατικότητα που θα ανεβάσει το επίπεδο του Σωματείου.

Γιατί υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες μελών;

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ δίνει με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα σε όλους όσους θέλουν να γίνουν μέλη στον Όμιλο των Ελλήνων της Λευκωσίας να το πράξουν χωρίς το οικονομικό να στέκεται μεγάλο εμπόδιο. Ταυτόχρονα με την κατηγοριοποίηση του τύπου μέλους, δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να έχουν πιο ενεργό ρόλο να το πράξουν με ένα ελαφρός μεγαλύτερο οικονομικό αντίτιμο.

 

Αναλυτικά οι Κατηγορίες Μελών ΑΠΟΕΛ

Τακτικά Μέλη: 200 ευρώ (Άνω των 18 ετών – έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται)

Πρεσβύτερα Μέλη: 100 ευρώ (Άνω των 65 ετών)

Νεαρά Μέλη: 40 ευρώ (Από 12 μέχρι 18 ετών)

Αθλητικά Μέλη: 40 ευρώ (Άνω των 12 ετών – Αθλητές του Σωματείου ΑΠΟΕΛ)

Αρωγά Μέλη: 50 ευρώ (Άνω των 18 ετών)

Έδωσες την ψυχή σου τώρα δώσε και την φωνή σου. Γίνε μέλος του πιο ένδοξου Σωματείου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!