Θα πιάσει το πενηντάρι

Ο Μαντούκα γιορτάζει τα 33α γενέθλια του και με αφορμή την μέρα ορόσημο θέλουμε να σημειώσουμε μια ενδιαφέρουσα παράμετρο σε σχέση με την πρόσφατη ανανέωση συνεργασίας του με την ομάδα μας. Η διετής συμφωνία που ξάφνιασε πολλούς θα ενεργοποιηθεί με το τέλος της αγωνιστική χρονιάς 2012-13 αν ο Βραζιλιάνος αγωνιστεί στο 50% των αγώνων στις διοργανώσεις που θα λάβει μέρος ο ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για μια σημαντική παράμετρο που δείχνει τη βεβαιότητα του Μαντούκα ότι θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας αλλά και την ετοιμότητα του να αποχωρήσει αν για οποιονδήποτε λόγο τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θέλουμε όλοι.

Σε μια εποχή που λόγω των οικονομικών δεδομένων είναι δύσκολο να προσεγγίσουμε και να πείσουμε ποιοτικούς παίκτες να έρθουν στην Κύπρο, η παρουσία του Μαντούκα είναι ότι καλύτερο για τον ΑΠΟΕΛ. Παρά τις απόψεις ότι η τριετία και κυρίως οι όμιλοι του Champions League τον «έκρουσαν», η συνεισφορά του στη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν καθοριστική. Ο Μαντούκα είναι ο μοναδικός μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ με αποδεδειγμένη ικανότητα στο σκοράρισμα κάτι που θα χρειαστούμε σύντομα όταν θα αρχίσει το νέο ευρωπαϊκό ταξίδι που έχει σαν στόχο τους ομίλους.

Με τη βοήθεια του Θεού στον οποίο απευθύνεται πολύ συχνά και ο ίδιος είμαστε σίγουροι ότι ο Μαντούκα θα συμπληρώσει μια χρυσή πενταετία στον ΑΠΟΕΛ μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!