Γιοβάνοβιτς: «Στόχος να βγει πιο δυνατό το ΑΠΟΕΛ τη νέα χρονιά»

Έξυπνες μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος της δηλώσεις του προπονητή μας μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Σε γενικές γραμμές δήλωσε ότι ικανοποιημένος που η ομάδα του ήταν σοβαρή και πήρε τη νίκη. Σε ότι αφορά τις μεταγραφές επισήμανε ότι η φιλοσοφία του ήταν πάντα η ίδια και πως πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες τοποθετήσεις από πλευράς διοίκησης. Υποσχέσεις δεν έδωσε σε κανένα αφού έτσι και αλλιώς, σωστά, ποτέ δεν το έκανε και αρκέστηκε στο να πει ότι κάνει ότι μπορεί για να είναι ο ΑΠΟΕΛ πιο δυνατό στη νέα χρονιά. «Ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι αν αναλογιστούμε ότι δεν είχε ιδιαίτερη σημασία για καμιά από τις δυο ομάδες. Όταν δεν τερματίζει στην πρώτη θέση δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν θα είσαι δεύτερος  ή τρίτος. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες και για τις δυο ομάδες λαμβάνοντας υπόψην αυτά που είπα προηγουμένως. Προσπάθησαν όμως τόσο το ΑΠΟΕΛ όσο και η Ανόρθωση και έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Είδαμε τον αγώνα με σοβαρότητα όπως κάναμε κάθε φορά και καταφέραμε στο τέλος να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με μια νίκη. Εύχομαι καλές διακοπές σε όλους, και πλέον θα ετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά τόσο εμείς όσο και η Ανόρθωση.

Για μένα δεν είναι κάτι καινούριο αυτό που γίνεται φέτος, κάθε χρόνο όποτε τελειώνει η ποδοσφαιρική χρονιά γράφονται και λέγονται διάφορα για τους ποδοσφαιριστές αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε τις επίσημες τοποθετήσεις από το ΑΠΟΕΛ. Μέχρι τώρα ούτε η διοίκηση, ούτε ενώ τοποθετηθήκαμε για κάποιο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο ρόστερ. Είμαι τεσσεράμισι χρόνια προπονητής του ΑΠΟΕΛ και κάθε χρόνο δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο, αλλά δεν βρίσκω λόγο να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας. Όλες οι διεργασίες και οι ενέργειες που γίνονται είναι με στόχο να βγει πιο δυνατό το ΑΠΟΕΛ τη νέα χρονιά.

Να είστε σίγουροι ότι δεν περιμένουν από έμενα να υποσχεθώ κάτι την δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτή η περίοδος ξέρω ότι είναι η χειρότερη και γι’ αυτούς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι δυνατό το ΑΠΟΕΛ και τη νέα χρονιά».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!