Γρίφος η εντεκάδα

Κανένας δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να μάθει ποιοι έντεκα θα επιχειρήσουν να κερδίσουν και αυτή τη φορά το παράρτημα, έτσι όλοι μας κάνουμε προβλέψεις και εικασίες. Άλλοι μιλούν για τους υποτιθέμενους σίγουρους. Άλλοι για αυτόυς που κουβαλούν μαζί τους ένα ερωτηματικό ενώ είναι και οι λεγόμενες εκπλήξεις τις οποίες πάντα συνηθίζει ο Σέρβος προπονητής μας. Έτσι θεωρήθηκε εξάλλου στον πρώτο γύρο η χρησιμοποίηση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι ο οποίος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής με τα δύο τέρματα που πέτυχε αλλά και τις κραυγαλέες ευκαιρίες που έχασε.

Αν μπούμε στη διαδικασία να θεωρήσουμε κάποιους παίκτες σίγουρους στο αρχικό σχήμα αυτοί θα ήταν οι Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Μπρούσερ, Μοραίς, Κόστα, Αλεξάνδρου Μιροσάβλιεβιτς. Από εκεί και πέρα ο οποιοσδήποτε μπορεί να επιχειρηματολογήσει για την αναγκαιότητα χρησιμοποιήσεις κάποιου παίκτη με κάποιους να θεωρούνται πάντα πιο αναμενόμενες επιλογές.

Κόντης ή Σεγκιρί
Αρχίζοντας από τη θέση του κεντρικού αμυντικού η λογική λέει ότι ο Κόντης έχει σαφέστατο προβάδισμα να είναι ο παρτενέρ του Μπρούσερ. Από την άλλη είναι γνωστή η εκτίμηση του προπονητή για τις ικανότητες του Σεγκιρί ο οποίος όμως προέρχεται από τεράστια αποχή. Μπορεί να αγωνίστηκε κάποια λεπτά στον τελευταίο αγώνα αλλά μόνο η τεχνική ηγεσία γνωρίζει αν αυτά θεωρούνται αρκετά για να πάρει το Σάββατο θέση βασικού. Ας μην ξεχνάμε ότι προερχόμενος από μικρότερη αποχή στον πρώτο αγώνα έδειξε να μην έχει τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας και έκανε καθοριστικά λάθη.

Χάτζι ή Ηλία
Αυτό είναι το ερώτημα όσο αφορά τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αλβανός κέρδισε με το σπαθί του θέση βασικού τις τελευταίες αγωνιστικές καταφέρνοντας να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα. Στα αρνητικά του συγκαταλέγεται ότι δέχεται εύκολα κάρτες γεγονός που μπορεί να του στοιχίσει. Από την άλλη ο Ηλία έχασε τη θέση του βασικού εδώ και καιρό αλλά επανήλθε στο αρχικό σχήμα την περασμένη εβδομάδα περισσότερο για να προφυλαχθεί ο Πουρσαϊτίδης. Έχει όμως στα υπέρ του την εξαιρετική παρουσία στον αγώνα του πρώτου γύρου όταν έσβησε τον Χριστοφή.

Μιχαήλ ή Σατσιάς
Λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει δίλημμα αφού ο Σατσιάς δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει θέση βασικού ενώ ο Χρύσης θεωρείται πιο έτοιμος. Παρόλα αυτά πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας και τη ψυχή σε τέτοιους αγώνες, γεγονός που ίσως βάλει σε κάποιες σκέψεις τον Γιοβάνοβιτς.

Χαραλαμπίδης ή Ονουάτσι
Δεδομένη θεωρούν την επιστροφή του Μπίδη αφού είναι μαζί με τον Κόστα οι πιο δημιουργικοί παίκτες της ομάδας μας. Είναι γνωστή η συμβολή του εξάλλου σε όλους τους σημαντικούς αγώνες. Υπάρχει όμως από την άλλη και ο Ονουάτσι του οποίου οι ικανότητες έδωσαν τη νίκη στον πρώτο αγώνα. Η ταχύτητα του Νιγηριανού μπορεί να δώσει τις λύσεις που θέλει ο προπονητής. Αναλόγως του ποιος θα προτιμηθεί θα ξεκαθαρίσει και το αν ο Κόστα θα αγωνιστεί στο δεξιό άκρο ή στον άξονα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!