Δεν αργεί η επιστροφή του Αλμέιδα

Η χτεσινή μέρα επιβεβαίωσε ότι οι Μαρσίνιο και Μποαβεντούρα μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση αφού πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο οικογενειακό δίτερμα που έγινε. Η έννοια όμως πολλών εξακολουθεί να είναι το αστέρι της ομάδας αφού η παρουσία του Αλμέιδα δίνει άλλη δυναμική στον ΑΠΟΕΛ. Το ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν μπόρεσε να μπει ακόμα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων έδωσε αφορμές για να τεθούν κάποια ερωτηματικά σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμος. Ο Αλμέιδα είναι κάποιες μέρες πίσω από τον Μαρσίνιο με τον οποίο εγχειρίστηκαν την ίδια μέρα αλλά αυτό δημιουργεί  ανησυχία στη τεχνική ηγεσία αφού το πλάνο τον θέλει να δοκιμάζει να μπει σε φουλ ρυθμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το αισιόδοξο σενάριο για τον Αλμέιδα από την αρχή ήταν αυτό που τον ήθελε έτοιμο στα μέσα Ιανουαρίου κάτι που εξακολουθεί να ισχύει νοουμένου ότι καθημερινά θα ανεβάζει ρυθμούς έτσι ώστε από την ερχόμενη εβδομάδα να αρχίσει να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπή ομάδα. Θυμίζουμε ότι στις 16 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ενώ στις  21 αυτός με τον Άρη οπότε σε έναν εκ των δυο με πιο πιθανόν τον δεύτερο να είναι στην αποστολή.

Επιστρέφοντας στους Μαρσίνιο και Μποαβεντούρα θεωρείται δύσκολο να τους δούμε βασικούς την Κυριακή αφού παρά τον χρόνο συμμετοχής που είχαν στο χτεσινό δίτερμα δεν θεωρούνται ακόμα 100% έτοιμοι. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό που αρχίζει σιγά σιγά να αδειάζει το ιατρικό δελτίο αφού το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή ΑΠΟΕΛ

Το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα μας διοργανώνει μια πρωτοχρονιάτικη γιορτή στο Λευκόθεο στην οποία οι μικροί κυρίως οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα ένα δίωρο (12-2). Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση θα γίνουν διάφοροι αγώνες μικρής διάρκειας από την ακαδημία καλαθόσφαιρας και από τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι παράλληλα μαζί και με άλλους αθλητές του ΑΠΟΕΛ όλων των αθλημάτων θα τιμηθούν για την προσφορά τους. Θα υπάρχει μουσική από DJ ενώ η Γαλαζοκίτρινη Μπάντα θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση της. Ο Άγιος Βασίλης θα προσφέρει δώρα στα μικρά παιδιά και επίσης θα υπάρχουν facepainters.

Είναι κρίμα πάντως που τα συμβούλια εταιρείας και σωματείου αδυνατούν να πραγματοποιήσουν τέτοιες εκδηλώσεις από κοινού έτσι ώστε να έχουν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία αλλά και να δείχνουν ότι σε κάποια θέματα λειτουργούν ως μια οντότητα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!