Δεν αρκεί το 70%

Η διοίκηση Πετρίδη σε μια προσπάθεια της να διασκεδάσει τις εντυπώσεις όσον αφορά την τρομερή αργοπορία που παρατηρείται στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού δηλώνει ότι ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί κατά 70%. Το ομολογουμένως μεγάλο ποσοστό επίτευξης δίνει την αίσθηση ότι η ομάδα είναι δυνατή και επαρκώς στελεχωμένη κάτι όμως που δεν ισχύει. Το 30% που υπολείπεται όμως αφορά παίκτες σε καίριες θέσεις των οποίων η παρουσία θεωρείται απαραίτητη αν θέλουμε να πάμε σωστά και καλά προετοιμασμένοι στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Η παρουσία ενός επιθετικού που θα δώσει λύσεις στο γκολ αλλά και ενός παίκτη με ηγετικές ικανότητες στη μεσαία γραμμή είναι απαραίτητη αλλά θα την στερηθούμε στον τρίτο προκριματικό εκτός και αν προκύψει η συμφωνία για επιστροφή του Ντε Βινσέτι.

Αναπόφευκτα η ομάδα είναι αναγκασμένη να στηριχτεί στο περσινό ρόστερ για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στους διπλούς αγώνες του 3ου προκριματικού όπου ο ΑΠΟΕΛ παίζει την οικονομική του βιωσιμότητα.

Μπορούν οι παίκτες αυτοί να ανταποκριθούν στην πρόκληση και την πίεση; Μάλλον μπορούν αλλά το ζητούμενο για τον Δώνη, τον Νασιμέντο και όλους τους υπόλοιπους που ασχολούνται ήταν να βοηθήσουν τους παίκτες αυτούς ενισχύοντας την ομάδα με άλλους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Κρίμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!