Δεν τους σώζει τίποτα

Καμία ευρωπαϊκή ομοσπονδία και κανένα υπουργικό συμβούλιο δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση στο τελικό. Η νίκη επί της ΑΕΛ μέσα στο Λευκόθεο ήρθε δίκαια και μας δίνει εκ νέου το προβάδισμα. Με τον κόσμο να δημιουργεί και αυτή τη φορά φανταστική ατμόσφαιρα και την ομάδα μας να βρίσκει λύσεις στα καθοριστικά σημεία του αγώνα ήρθε το 82-71. Τα πολλά λάθη και ο εφησυχασμός πήγαν να χαλάσουν ότι χτίστηκε με κόπο αφού το +17 στις αρχές του τρίτου δεκάλεπτου μειώθηκε στο +6 σε ανύποπτο χρόνο.

Με ψυχραιμία και μυαλωμένο παιχνίδι η ομάδα μας κατάφερε να διαφυλάξει το προβάδισμα, έχοντας πρωταγωνιστή τον Παντούρης του οποίου οι πόντοι και η γενικότερη παρουσία έκαναν τη διαφορά. Ο Βαβ Ντόρπε τον ακολούθησε σε απόδοση, ενώ ο Γουίλερ δεν μπόρεσε να έχει τον καταλυτικό ρόλο που ανέμεναν οι περισσότεροι.

>

Παρόλο που η ομάδα μας δε ξεκίνησε καλά τον αγώνα αφού ήταν πολύ νευρική κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ. Στη δεύτερο δεκάλεπτο η καλή αμυντική λειτουργία ανέβασε τη διαφορά στους 9 πόντους, ενώ στη συνέχεια δημιουργήθηκε και χάθηκε η διαφορά των 17 πόντων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μίση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα παίκτες της ΑΕΛ με πρωταγωνιστές τους Περεντό και Ραντλ, εισήλθαν με άγριες διαθέσεις στην κερκίδα μας αντιδρώντας στις αποδοκιμασίες που δέχονταν. Όταν επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο τα πνεύματα ηρέμησαν αλλά με πλην ένα δόντι που έχασε ο Αμερικανός.

Δεκάλεπτα: 19-18, 40-31, 60-53, 82-71

ΑΠΟΕΛ: Βαν Ντόρπε 15 (2), Χάνσεν 2, Μισέτα 4, Τζόουνς 14 (2), Ραντούνοβιτς 12, Γουίλερ 14 (3), Παντούρης 16 (1), Γκαρσία 5.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!