Διαβάστε στοΘρύλο που κυκλοφορεί:

Για τη νίκη με ή χωρίς Μπίδη

Το βράδυ του Σαββάτου δίνουμε ένα καθοριστικό ραντεβού συνέπειας και αποφασιστικότητας. Η νίκη επί του παραρτήματος θα έχει ουσία και αξία αν καταφέρουμε πετύχουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Ο ΑΠΟΠ έχει καλή ομάδα και αν τον υποτιμήσουμε θα επανέλθει η μουρμούρα και τα υπαρξιακά ερωτήματα. Είναι για αυτό που Ζιβανάρης και Γιοβάνοβιτς επιχειρούν να στείλουν μήνυμα σοβαρότητας προς όλους. Η βαθμολογική θέση της ομάδας της Πέγειας αλλά και η περσινή της πορεία είναι ακόμα ένα καμπανάκι κινδύνου όπως επίσης και το ότι εναντίον του ΑΠΟΕΛ όλοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο.

Θα ήταν ψέμα να μην αναφέρουμε ότι ήδη κοιτάμε το τι κάνουν και οι άλλοι και το γεγονός ότι τη Δευτέρα αναμετρώνται ομόνοια και ανόρθωση, κάνει την 6η αγωνιστική ακόμα πιο σημαντική. Και αυτό γιατί με δική μας νίκη το ενδεχόμενο να βρεθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ορατό, γεγονός που θα προσθέσει τεράστια δυναμική στην ομάδα μας.

>

Η ομάδα μας καλείται να παρουσιαστεί το ίδιο αποφασισμένη και αγωνιστικά έτοιμη όπως και στον τελευταίο αγώνα. Με τα στοιχεία αυτά το ΑΠΟΕΛ μπορεί να επικρατήσει έστω και αν φαίνεται να υπάρχει ένα ερωτηματικό όσον αφορά τη συμμετοχή του Χαραλαμπίδη. Ο Μπίδης ο οποίος στην καλή του μέρα δίνει στην ομάδα άλλη οντότητα έχει ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση.

Για αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι αφού ο Γιοβάνοβιτς διεκδικεί όσκαρ εκπλήξεων και παρά το ότι η αρχική εντεκάδα με την Ομόνοια έκανε θαύματα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε 1-2 αλλαγές. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον Χαραλαμπίδη αφού σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ίσως χρειαστεί να ανακατέψει την τράπουλα του.

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια
Όπως αναμενόταν τα 850 εισιτήρια εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες αφού αυτοί που θέλουν να δώσουν το παρών τους στην Πέγεια είναι πολύ περισσότεροι. Ο κόσμος επανακτά την εμπιστοσύνη του προς τις δυνατότητες της ομάδας και όσοι βρεθούν στο γήπεδο αναμένεται να κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα.

_______________________________________________________________

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ:
Σε τσιμέντα και κλειστά δίπλα στο Θρύλο!!

Το Σάββατο η ώρα 7μμ ο Θρύλος αγωνίζεται στη Πέγεια και στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη. Τα εισιτήρια που έχουμε για το παιχνίδι σαφώς και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών μας και είναι δεδομένο ότι το πέταλο που θα μας δοθεί θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Η παρουσία όσων βρεθούν στο γήπεδο θα πρέπει να είναι παραπάνω από αισθητή. Για 90 λεπτά θα τραγουδάμε ασταμάτητα για την αρρώστια μας και θα κάνουμε το παν για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να φέρουμε πίσω το διπλό.

Όμως πέρα από το ποδόσφαιρο τη Δευτέρα αρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ και το πρώτο παιχνίδι είναι μέσα στο σπίτι μας απέναντι στην Ενάδ.  Εδώ χρειάζεται να δώσουμε όλοι το παρών μας και να στηρίξουμε την ομάδα που φέτος κτίστηκε και σκοπό έχει να μας χαρίσει τίτλους. Το παιχνίδι αρχίζει στις 6μμ και για όσους έχουν εισιτήρια διαρκείας ποδόσφαιρου, τους θυμίζουμε ότι ισχύουν κανονικά και στους αγώνες της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας. 

Ραντεβού σε τσιμέντα και κλειστά δίπλα στο Θρύλο!!!

_______________________________________________________________

Μετά λύπης μας παρακολουθήσαμε στην αθλητική εκπομπή της LTV, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, να γίνεται μια καταδικαστέα προπαγάνδα εναντίον της ομάδας μας η οποία φαίνεται να είχε ιδιαίτερη σκοπιμότητα πριν τον αγώνα της Δευτέρας με την Ομόνοια. Συγκεκριμένα το εν λόγο κανάλι πρόβαλε ολιγόλεπτο αφιέρωμα με τους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων και κατά την διάρκεια του αφιερώματος, παρόλο που τα στιγμιότυπα επικεντρώνονταν μόνο στα τέρματα που πέτυχαν οι δυο ομάδες, ξαφνικά βλέπουμε να προβάλλεται η πολυδιαφημισμένη φάση με τον κ. Χαπέσιη και το ακυρωθέν τέρμα του 2006. Η μεροληπτική στάση του καναλιού συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια του αγώνα, αφού ο σκηνοθέτης επιλεκτικά δεν πρόβαλε καθόλου τη Νότια κερκίδα, κάτι που ήταν ιδιαίτερα εμφανές στην είσοδο των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Εμείς ως οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ διερωτόμαστε αν υπάρχουν οποιαδήποτε κίνητρα και σκοπιμότητες και ποια μπορεί να είναι αυτά, τα οποία κρύβονται πίσω από τέτοιες κινήσεις. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές και απαιτούμε τον ανάλογο σεβασμό, ειδικά από ένα κανάλι το οποίο εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες στηρίζουμε με τις συνδρομές μας εδώ και δεκαπέντε τόσα χρόνια.

Επίσης θέλουμε να κακίσουμε και την συμπεριφορά της αστυνομίας στον συγκεκριμένο αγώνα. Φαίνεται τα σεμινάρια που έκαναν οι αστυνομικοί με τους οπαδούς της ομόνοιας πριν το παιχνίδι σκοπό είχαν να τους αναλύσουν πως μπορούν να περάσουν υβριστικά πανό στο γήπεδο και να μην τιμωρηθούν. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα μαζικής επικοινωνίας είναι ενδεικτικές. Είναι τυχαίο κύριοι της αστυνομίας που δεν συγκινήθηκε κανείς αρμόδιος με τα πανό αυτά; Μην παίζεται με την νοημοσύνη του ΑΠΟΕΛίστα και προσπαθήστε, αν μη τι άλλο, να κρατάτε τα προσχήματα σε έτσι σημαντικά παιχνίδια, υψηλού κινδύνου όπως εσείς οι ίδιοι τα αποκαλείται.

Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην διαιτησία του παιχνιδιού. Η προσπάθεια του διαιτητή να αναστήσει νεκρούς απέτυχε αφού η ανωτερότητα του Θρύλου ήταν ξεκάθαρη και πέρα πάσης αμφιβολίας, αλλά λίγο έλειψε να μας κάνει την ζημιά. Στο μέλλον οι διαιτητές και οι προϊστάμενοι τους καλά κάνουν να σεβαστούν την ομάδα μας και τους οπαδούς του Θρύλου.

_______________________________________________________________

• Μεγάλη, τετρασέλιδη συνέντευξη του Μάριου Ηλία. Αναλύει την τακτική στο ντέρμπι και αποκαλύπτει τι του είπε ο Γιοβάνοβιτς πριν. Ακόμα μιλάει για τον περσινό γολγοθά του, τις συμβουλές του Αναστασιάδη και τον αγώνα με την Πέγεια.
• Ακτινογραφία του Μπέντζαμιν Ονουάτσι από τον Μιχάλη Χατζηπιερή.
• Ένας Χιώτης απ’ τα παλιά.
• Γεννημένος νικητής ο Καμίλ Κοσόφσκι.
• Δεκάδες καταπληκτικές αποκλειστικές φωτογραφίες των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι των αιωνίων.
• Το ξέρετε ότι… Μάθετε για τον Γιοβάνοβιτς, τον Ονουάτσι, τον «Μπίδη», τον Κοσόφσκι, τον Χιώτη, τον Μ. Ηλία και τον πρόεδρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!