Διπλό μεταγραφικό κτύπημα

Μπορεί το ποδοσφαιρικό παράρτημα να επιχείρησε να μας χαλάσει την μεταγραφή του Παρασκευά Χρίστου αλλά εισέπραξαν αυτό που έχουν συνηθίσει. Το ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε χτες και τυπικά δυο πάρα πολύ αξιόλογες μεταγραφές που το ισχυροποιούν σε μεγάλο βαθμό. Παρασκευάς Χρίστου και Μάριο Μπρέσκα θα φορούν σε λίγες μέρες τα γαλαζοκίτρινα αφού οι επαφές και με τους δυο είχαν θετική κατάληξη. Στην περίπτωση του αμυντικού της ΑΕΚ τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν προς στιγμή όταν από το πουθενά η ομόνοια μπήκε στο παιχνίδι απόκτησης του παίκτη, αλλά η επιθυμία του ιδίου να αγωνιστεί στο ΑΠΟΕΛ έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Η ομάδα της Λάρνακας θα λάβει ένα ποσό που ανέρχεται στις 120 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο Χρίστου θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Θετική εξέλιξη όπως γράψαμε από το μεσημέρι της Τρίτης είχε και η περίπτωση του Μάριο Μπρέσκα. Ο διεθνής Σλοβάκος μεσοεπιθετικός είχε μαζί με τον μάνατζερ του συνάντηση με τον πρόεδρο και νομικό σύμβουλο της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη όπου και επήλθε η σχετική συμφωνία. Παρόλο που ο Μπρέσκα έχει συμφωνία και για την επόμενη χρονιά με τη Ζίλινα μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να διευθετηθεί η αποδέσμευση του.

>

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ξανά ότι ο Σλοβάκος αγωνίζεται ως δεξιός μεσοεπιθετικός και όχι αριστερός, ενώ όταν οι ανάγκες της ομάδας του το επιβάλλουν γίνεται καθαρόαιμος επιθετικός. Τονίζουμε το πιο πάνω γιατί κακώς γράφεται και ακούγεται ότι ο Μπρέσκα έρχεται για να καλύψει την αριστερή πλευρά κάτι που όπως φανερώνει η προϊστορία του παίκτη δεν μπορεί να θεωρηθεί βάσιμο.

Η απόκτηση των Χρίστου και Μπρέσκα κλείνει ακόμα δυο εκκρεμότητες όσον αφορά το ρόστερ της νέας χρονιάς και τώρα απομένουν κάποιες προσθήκες για τις οποίες υπάρχει χρονικό περιθώριο. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που πρόκειται να αποκτηθεί για να αποτελέσει με τον Μορφή το δίδυμο όσο θα απουσιάζει ο Νικολόσκι αλλά και για έναν ακόμα αμυντικό.

Η περίπτωση Μασάδο δεν προχωρά στο βαθμό που θα ήθελαν οι διοικούντες αφού ο Ουρουγουανός δεν έδωσε σημεία ζωής εδώ και λίγες μέρες γεγονός που αναγκάζει την ομάδα μας να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!