Δυνατά και αποφασισμένα

Αυτή τη φορά ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Η σημασία του Σαββατιάτικου αγώνα είναι τέτοια που το θέαμα και η καλή απόδοση δεν έχουν και τόση μεγάλη σημασία αφού πολύ νωρίς μπήκαμε στο μοτίβο του ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Φυσικά η καλή απόδοση ίσως να είναι προαπαιτούμενο μιας νίκης μέσα στο Παραλίμνι, αλλά ίσως και όχι. Και αυτό γιατί όλοι θυμούνται το περσινό ΑΠΟΕΛ να παίζει πολύ καλά να βλέπει την μπάλα να σταματά αρκετές φορές στα δοκάρια των αντιπάλων και να ισοφαρίζει μετά δυσκολίας λίγο πριν το τέλος. Η ομάδα μας θέλει οπωσδήποτε τη νίκη έτσι ώστε να κρατηθεί σε απόσταση αναπνοής από την Ανόρθωση που θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό μέσα στην έδρας της. Επιπλέον υπάρχει και το κίνητρο της αρνητικής παράδοσης που θέλει την ομάδα μας να μην μπορεί να φύγει νικήτρια από το Τάσος Μάρκου τα τελευταία 4 χρόνια.

Η νίκη και η καλούτσικη εμφάνιση εναντίον του ΑΠΟΠ, έκτισαν πάνω στις καλές εντυπώσεις που άφησε η εμφάνιση στον αγώνα με την Ανόρθωση και τώρα Ουζουνίδης και ποδοσφαιριστές καλούνται να φωνάξουν ένα πιο δυνατό παρών σε ένα σαφώς πιο δύσκολο αγώνα. Νίκη ισοδυναμεί με ακόμα πιο καλές προϋποθέσεις ενόψει της συνέχειας αν θεωρήσουμε ότι όσο περνά ο καιρός η ομάδα μας θα ενδυναμώνετε.

Το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μα φαίνεται ότι περιλαμβάνει κάποιες αλλαγές μερικές από τις οποίες μπορούν να θεωρηθούν βέβαιες και άλλες που ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως. Ο Μιχάλης Καψής για παράδειγμα είναι 100% έτοιμος και η παρουσία του κρίνεται αναγκαία και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Δασκαλάκης θα μείνει στον πάγκο. Η παρουσία του Κώστα Ηλία εξάλλου στην κορυφή της επίθεσης των Παραλιμνιτών επιβάλει μια όσο το πιο δυνατή ευέλικτη και γρήγορη αμυντική γραμμή.

Η απόδοση του Μοραίς εναντίον του ΑΠΟΕΛ ήταν καλή και φαίνεται να έπεισε τον προπονητή ότι μπορεί να υπολογίζει πάνω του για τη θέση στο δεξιό άκρο της άμυνας. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Κόντης θα μεταφερθεί στο αριστερό άκρο και ο Φλορέα θα μείνει στον πάγκο.

Δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές στη μεσαία γραμμή αφού η τριάδα Μιχαήλ-Σατσιά-Έμερσον πήγε πολύ καλά στον τελευταίο αγώνα και ο προπονητής πιστεύει στη συνύπαρξη τους. Μπορεί κάτι τέτοιο να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο Φερναντές που δεν είναι το ίδιο κινητικός και δημιουργικός από τα άκρα αλλά πάνω σε αυτό επικεντρώνονται οι ασκήσεις τακτικής

Ο Μακρίδης που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αναμένεται να αποτελέσει τον παίκτη του οποίου η απόδοση θα κρίνει πολλά κάτι που γνωρίζει και ο Ανδρονίκου ο οποίος με τη σειρά του ετοιμάζει πλάνο εξουδετέρωσης του παίκτη μας.

Τέλος το επιθετικό βάρος θα πέσει και πάλι στον Μαχλά ο οποίος θα χρειαστεί ουσιαστικά στηρίγματα για να μπορέσει να γίνει απειλητικός. Οι υψηλόσωμοι και δυνατοί αμυντικοί των γηπεδούχων και γενικότερα το όλο στήσιμο του αντιπάλου θα είναι τέτοιο που για να διασπαστεί η άμυνα τους θα χρειαστεί πραγματική προσπάθεια.

Έτοιμο το περιοδικό,στα σκαριά και η “νεα” ιστοσελίδα
Βαδίζοντας στα επίπεδα ελληνικών και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων η εταιρεία ΑΠΟΕΛ παρουσίασε χτες στα ΜΜΕ το νέο επίσημο της εκφραστικό όργανο, το APOEL FC. Πρόκειται για μηνιαίο περιοδικό που στην πρώτη του έκδοση μεταξύ άλλων φιλοξενεί και μεγάλη συνέντευξη του Κυριάκου Ζιβανάρη. Σε μια άλλη εξέλιξη στα σκαριά βρίσκεται μια νέα προσπάθεια επανασχεδιασμού και αναβάθμισης της επίσης ιστοσελίδας έτσι ώστε αυτή να καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!