Είμαστε πιο έτοιμοι και αντέχουμε την πίεση

Στα αναμενόμενα πλαίσια κινήθηκε ο Σέρτζιο στη δημοσιογραφική που παρέθεσε λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας μας. Ο προπονητής μας απέφυγε να χρίσει οποιαδήποτε ομάδα ως φαβορί αλλά εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση, λέγοντας χαρακτηριστικά η ομάδα είναι πιο έτοιμη και αντέχει στην κάθε πίεση. Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Σέρτζιο:

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης:Όλα είναι εντάξει, δεν υπάρχουν προβλήματα. Δεν βλέπω το παιχνίδι με πιθανότητες. Μας άξιζε κερδίσουμε το περασμένο παιχνίδι και ελπίζουμε να το κάνουμε τώρα. Τόσο απλά.

Για το αν θα ανακοινώσει την εντεκάδα: Όχι δεν πρόκειται να ανακοινώσω την εντεκάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και δεν έκανα κάποια ειδική προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι.

Για το πρώτο παιχνίδι και αν είναι δυνατό να είναι πάλι άτυχο το ΑΠΟΕΛ: Αυτό στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να το ξέρει κανείς εκ των προτέρων. Έπρεπε να κερδίσουμε στο πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ. Πιστεύω στην ομάδα μου. Είμαστε πιο έτοιμοι και αντέχουμε στην κάθε πίεση.

Για το αν το σκορ του πρώτου αγώνα ασκεί πίεση στο ΑΠΟΕΛ: Αυτή είναι η δουλειά μας, δεν είναι θέμα πίεσης. Είναι καθαρά θέμα στόχου που υπάρχει σε κάθε παιχνίδι. Και αύριο ο στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σεβόμαστε την Μάριμπορ αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση»

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!