Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση;

Η ομάδα μας έχει ήδη μπει σε μια περίοδο κρίσης με τον προπονητή της ομάδας όχι απλά να αμφισβητείται αλλά να απαιτείται η απομάκρυνση του. Αυτοί που πριν τον αγώνα με την Αελ δήλωναν πως έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη τους προς τον Σέρτζιο, πλέον δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα αν αυτό αφορά την προσπάθεια συγκάλυψης της προβληματικής εικόνας που εκπέμπει η ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εικόνα που δεν περιορίζεται μόνο στο τελευταίο δεκαπενθήμερο όπως επιχειρεί ανεπιτυχώς να μεταφέρει η διοίκηση. Και αν η άποψη του κόσμου μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους ως υπερβολική ή μη βαρύνουσα, το πρόβλημα είναι ότι και οι παίκτες άρχισαν πλέον να αμφισβητούν τον προπονητή τους. Σε προηγούμενες αναφορές μας τονίζαμε το γεγονός ότι οι παίκτες πιστεύουν και στηρίζουν τον προπονητή. Αυτό πλέον δεν ισχύει στο βαθμό που θα έπρεπε αφού με εξαίρεση τους πορτογάλους, οι οποίοι τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, οι υπόλοιποι παρουσιάζονται διχασμένοι τις τελευταίες μέρες.

Χτες ο Σέρτζιο αφιέρωσε ένα δίωρο μιλώντας στους παίκτες για την τραγική εμφάνιση στο Τσίρειο αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Οι παίκτες αναπόφευκτα διερωτούνται αυτό που προβληματίζει και τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση. Ο Σέρτζιο αντιλαμβάνεται τα πολλά δικά του λάθη;

Το ίδιο ισχύει και για τα κρούσματα απειθαρχίας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, τα οποία είναι διαδοχικά και στέλνουν ακόμα πιο ανησυχητικά μηνύματα. Και σε αυτή την περίπτωση ο Σέρτζιο είναι μέρος του προβλήματος αφού γνωρίζει όσα συμβαίνουν, χωρίς όμως να θεωρεί ότι πρέπει να τύχουν χειρισμού.

Φυσικά κάπου εδώ προκύπτουν οι ευθύνες και ο ρόλος της διοίκησης που είναι απούσα σε όλα όσα συμβαίνουν.

Με αυτά τα δεδομένα το ερώτημα στο κατά πόσο είναι αναστρέψιμη η κατάσταση είναι περισσότερο ακαδημαϊκό. Με τα σημερινά δεδομένα θα χρειαστεί να πέσουν πολλές μπαλίτσες από τον ουρανό για να γλυτώσουν τον Σέρτζιο αφού αυτή του Malone δεν αρκεί.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!