Που είναι ο ΑΠΟΕΛ που μας έταξαν;

Εδώ και μήνες η διοίκηση αλλά και ο προπονητής περηφανεύονται για τον έγκαιρο και ποιοτικό προγραμματισμό, τις εντυπωσιακές μειώσεις στις απολαβές των παικτών και πως ο φετινός ΑΠΟΕΛ θα είναι καλύτερος από τον περσινό. Μας έταξαν μια έτοιμη ομάδα στα προκριματικά του champions league και μετέπειτα σε αυτά του Europa. Ολα αυτά μέχρι στιγμής διαψεύδονται με τρόπο που πληγώνει την περηφάνια όλων μας αλλά και το πρεστιζ του συλλόγου. Οι δικαιολογίες από πλευράς διοίκησης ή και προπονητή είναι πλέον αστείες αφού έχουν μείνει επανηλημμένως εκτεθειμένοι. Η ήττα από την Αελ δεν ήρθε τυχαία.  Μέσα από αυτήν αποτυπώθηκε για ακόμα μια φορά η εικόνα που εκπέμπει η ομάδα μας τους τελευταίους μήνες. Αδυναμία στην εφαρμογή ενός πλάνου που θα ικανοποιήσει, πολλά ατομικά και ομαδικά λάθη, νεύρα και μια εικόνα απείθαρχου συνόλου εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου

Ο Φοιβος Ερωτοκρίτου έκρινε σκόπιμο προ ημερών να δώσει την καυτή πατάτα στον Ραφαήλ ενώ ως διοίκηση θεωρεί ότι επιτελεί το έργο της έχοντας ως σλόγκαν το «εμείς κάνουμε ότι μας ζητήσει ο εκάστοτε προπονητής». Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο συγκεκριμένος προπονητής δείχνει ότι χρειάζεται πολύ περισσότερα στηρίγματα παρά την τυφλή και ακαδημαϊκή εμπιστοσύνη.

Ο Σερτζιο στο πρώτο τεστ αντοχής πήρε απροβίβαστο. Αν πριν τον αγώνα η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον Πορτογάλο είχε κλονιστεί, μπορείτε να αντιληφθείτε πόσο πιο δύσκολη είναι πλέον η κατάσταση. Είναι επίσης ανησυχητικό ότι ενώ μέχρι πρόσφατα τα παράπονα εστιάζονταν στον προπονητή, πλέον ο κόσμος στρέφει τα πυρά του και προς τους παίκτες.

Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και η διαχείριση της κρίσης απαιτεί πρώτα από όλα τη δυνατότητα να εντοπιστούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ΑΠΟΕΛ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η ήττα δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αυτό που προβληματίζει και απογοητεύει είναι η γενική εικόνα που βγάζει ο ΑΠΟΕΛ εδώ και μήνες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!