Εγινε το αναμενόμενο

Γράφαμε εδώ και μέρες ότι ο Μάριος Ηλία αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα στην ομάδα μας αφού το γυαλί που ράγισε πέρσι έγινε κομμάτια φέτος με αφορμή κάποια ασήμαντα-σημαντικά περιστατικά. Με την επιστροφή του παίκτη από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ειδοποιήθηκε από τον Λούκα Χατζηλούκα να μην παραστεί στη σημερινή προπόνηση. Ο παίκτης θεωρώντας ότι ανήκει στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ και μη έχοντας επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση πήγε την Παρασκευή στον Αρχάγγελο όπου δεν του επιτράπηκε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Παρών στο προπονητικό κέντρο ήταν και ο Κυριάκος Ζιβανάρης ο οποίος είχε μια σύντομη συνομιλία με τον παίκτη στον οποίο λέχθηκε ότι τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το όλο θέμα.

Η ουσία είναι αυτή που είχαμε επισημάνει από καιρό. Ουζουνίδης και Ηλία δεν μπορούν να συνυπάρξουν και η διοίκηση καλείται να υιοθετήσει τις απόψεις του προπονητή, έστω και αν δεν έκανε κάτι τέτοιο προ τριμήνου όταν ανανέωνε τη συνεργασία με τον παίκτη για δύο χρόνια.

Είναι αναπόφευκτο το τότε λάθος να έχει ένα σημαντικό οικονομικό κόστος αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάριος Ηλία δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις από τη στιγμή που έχει ένα ισχυρό συμβόλαιο στο χέρι του. Από τη στιγμή που μέχρι τον Ιανουάριο δεν μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί και από τις δυο πλευρές.

Αναμονή λοιπόν για να δούμε το επόμενο σίριαλ πριν την έκδοση του τυπικού μέρους του διαζυγίου….

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
Δεν θα λείψει κανείς

Όσα και να ειπώθηκαν τον τελευταίο καιρό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα οργανωμένο σύνολο να μας κερδίσει μέσα στο σπίτι μας. Είμαστε πανέτοιμοι για την μάχη της κερκίδας και θέλουμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ δίπλα στην ομάδα, ψυχωμένους και δυνατούς για το παιχνίδι με τους Λεμεσιανούς.

Η μεγαλειώδης νίκη της Εθνικής Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται πως έδωσε ελπίδες σε κάποιους, όμως αυτή την Κυριακή η κόλαση θα φορέσει τα Πορτοκαλιά της..

Συνάντηση στο Φαν Κλαμπ το αργότερο μέχρι της 4.00 μ.μ.

** Όσοι ΑΠΟΕΛιστες δεν σκοπεύουν να πάνε γήπεδο μαζί με τους οργανωμένους θα πρέπει να σταθμεύσουν ΔΥΤΙΚΑ και ΝΟΤΙΑ του σταδίου. Οι χώροι στάθμευσης του NUEVO CAMPO και πίσω από την βόρεια κερκίδα έχουν δωθεί στους φιλάθλους του Απόλλωνα.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

___________________________________________________________

Όπως και την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος ήρθε η ώρα για κυπριακή καλαθόσφαιρα στην bwin.

Οι φίλοι της κυπριακής καλαθόσφαιρας θα έχουν και αυτή την αγωνιστική περίοδο την ευκαιρία να προβλέψουν τους νικητές κάθε αναμέτρησης στην ιστοσελίδα της bwin.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα του Super Cup ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΚΕΡΑΥΝΟ, η bwin θα προσφέρει όλους τους εβδομαδιαίους αγώνες της κυπριακής καλαθόσφαιρας, μαζί με πολλά ειδικά στοιχήματα για το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, αυτή την βδομάδα, όπως και κάθε βδομάδα, αρκετοί αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου προσφέρονται για ζωντανό στοίχημα (live betting) στην πλατφόρμα της bwin. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο αγώνας Σαλαμίνα – Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ – Απόλλων θα προσφέρονται ζωντανά για όσους ενθουσιάζονται να συμμετέχουν πιο ενεργά στο παιχνίδι.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά της bwin αυτή την βδομάδα και πάρτε μέχρι και €100 Δωρεάν Στοίχημα με την εγγραφή σας ως νέα μέλη. Για να λάβετε την προσφορά αυτή απλά πληκτρολογείστε την διεύθυνση www.bwin.com/cy100 και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!