ΑΠΟΕΛ Vs Απόλλων 2-0 (διακόπη) Άδοξο τέλος

Οι γνωστοί κομπλεξικισμοί μερίδας οπαδών του Απόλλωνα, η αδυναμία του διαιτητή Τρύφωνος να βοηθήσει τον αγώνα και η γνωστή ανικανότητα της Αστυνομίας ήταν καλοί λόγοι για να στερήσουν από την ομάδα μας μια μεγάλη νίκη. Ο αγώνας διακόπηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημίχρονο επειδή η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, γεγονός που έδωσε στο διαιτητή την αφορμή που ήθελε.

Όλα ξεκίνησαν με την επίτευξη του πρώτου γκολ για την ομάδα μας αφού κάποιοι απογοητευμένοι και ηλίθιοι οπαδοί του Απόλλωνα άρχισαν τη ρίψη φωτοβολίδων στην ανατολική κερκίδα. Οι συστάσεις του Τρύφωνος δεν συνέτισαν κανέναν και η ρίψη αντικειμένων συνεχίστηκε και προς τον Νικολόσκι. Το δεύτερο γκολ έδωσε ακόμα ένα κίνητρο στους Λεμεσιανούς ενώ στη συνέχεια ο Νικολόσκι διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν τα αντικείμενα δεν του επέτρεπαν να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο Τρύφωνος βλέποντας πως η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει και με την Αστυνομία να μην κάνει τίποτα απολύτως, μπορούσε να σφυρίξει τη λήξη του ημίχρονο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αλλάξουν εστίες οι δυο τερματοφύλακες. Για τους δικούς του λόγους δεν το έπραξε και στις καθυστερήσεις μετά που έπεσαν εκ νέου αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα.

Η δικαστική επιτροπή θα αποφασίσει τη τύχη του αγώνα με πιο πιθανότερο σενάριο να δώσει στο ΑΠΟΕΛ τη νίκη.

Η αρχική εντεκάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν επιφύλαξε εκπλήξεις αφού έγιναν οι προβλεπόμενες αλλαγές. Ο Νικολόσκι προτιμήθηκε αντί του Μορφή, όπως και ο Σεγκιρί, με τον Κάψή να μένει στον πάγκο. Στη μεσαία γραμμή ο Πίντο ήταν στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Σατσία, Έμερσον, Φερναντές και Μακρίδη.

Το ΑΠΟΕΛ έκανε το αναμενόμενο αφού άρχισε τον αγώνα πιο δυνατά σε μια προσπάθεια να επιβάλει το ρυθμό του. Με τους Μακρίδη και Φερναντές να παίρνουν πρωτοβουλίες η ομάδα μας είχε την κατοχή και ήταν πιο απειλητική.

Στο 11′ το σουτ φαουλ του Φερναντές αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ ο Σβαλόφσκι ήταν ο πρωταγωνιστής σε μια φάση διαρκείας όταν απέκρουσε σε κόρνερ τα σουτ των Φερναντές και Μακρίδη.

Εκεί που φάνηκε να εξασθενεί η πίεση μας ήρθε το γκολ όταν σε μια αντεπίθεση στο 30′ ο Φερναντές έβγαλε μόνο του τον Πίντο ο οποίος την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε για να κάνει το 1-0,.

Το γκολ έδιωξε το οποιοδήποτε άγχος υπήρχε και από τη στιγμή που ο Νικολόσκι είπε όχι σε σουτ του Μπαμπαγκίντα στο 36 ήρθε το 2-0. Ο Μακρίδης έβγαλε μόνο του τον Μαχλά ο οποίος ντρίπλαρε το Σβαλόφσκι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το 2-0 έδωσε ένα γερό προβάδισμα στην ομάδα που έδειχνε ικανή για ακόμα περισσότερα τέρματα και αφού η υπεροχή της ήταν πλήρης και ολοκληρωτική.

Δυστυχώς όμως έγιναν όλα όσα προαναφέραμε για να στερήσουν από τον Ουζουνίδη και τους παίκτες του να μας προσφέρουν ακόμα περισσότερες συγκινήσεις.

Από την ομάδα μας οι καλύτεροι σε απόδοση ήταν οι Φλορέα, Φερναντές και Μακρίδης.

Δηλώσεις Ουζουνίδη:
«Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος με την με την απόδοση της ομάδας μου. Μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ. Ήμασταν σαφώς καλύτεροι από τον αντίπαλο μας, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλό ρυθμό. Όταν όμως βλέπεις να πέφτουν μαχαίρια, ακόντια και γυαλιά είναι πολύ άσχημο. Δεν μπορούν κάποιοι να φέρονται έτσι. Είναι πλήγμα για το ποδόσφαιρο και θα συζητηθεί πολύ αυτό και εκτός. Ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση. Δεν μπορείς να ρισκάρεις όταν βλέπεις να συμβαίνουν τέτοια πράγματα»,

ΑΠΟΕΛ
Νικολόσκι, Κόντης, Φλορέα, Σεγκιρί, Δασκαλάκης, Σατσίας, Έμερσον, Φερναντές, Μακρίδης, Πίντο (42′ Μιχαήλ), Μαχλάς

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!