Εγκληματούν και ο Φοίβος τους ανέχεται

Η κατάσταση έχει γίνει επικίνδυνη. Είκοσι ανεγκέφαλοι που αδυνατούν να κατανοήσουν τι προστάζει το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ έκαναν και πάλι ξεκάθαρες τις προθέσεις τους ενόψει της νέας χρόνια. Όσα έγιναν χτες στο Εθνικό Στάδιο στίβου προσβάλουν τον ΑΠΟΕΛ και όχι τους αυτοαποκαλούμενους πολέμιους του μοντέρνου ποδοσφαίρου. Είδαμε λοιπόν τη ρίψη κροτίδας μέσα στα πόδια του Γιοβάνοβιτς, τη ρίψη φωτοβολίδας προς το μέρος του Ερωτοκρίτου και το κάψιμο του αγωνιστικού στίβου και των στρωμάτων που χρησιμοποιούνται από αθλητές στίβου. Οι υγιώς σκεπτόμενοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αηδίασαν με την κατάσταση, όπως επίσης και οι οργανωμένοι που κατάλαβαν ότι δεν μπορούν 10-20 δήθεν αποελίστες να αμαυρώνουν  τον μεγαλύτερο σύνδεσμο φιλάθλων. Το νέο κρούσμα επιβεβαιώνει ότι θα πρέπει να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η ευθύνη για ακόμα μια φορά βαραίνει το επίσημο ΑΠΟΕΛ δηλαδή τον Φοίβο Ερωτοκρίτου και τους στενούς του συνεργάτες. Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι τους τελευταίους 4 μήνες ο πρόεδρος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Οι προτροπές που δέχτηκε ήταν πολλές ενώ ξέρει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου απαιτεί να πάρει κάποια ουσιαστικά μέτρα. Αυτό του τονίστηκε και στην τελευταία γενική συνέλευση με τον πιο έντονο τρόπο αλλά ούτε και τότε τοποθετήθηκε. Ακόμα μια παράμετρος είναι η τιμολόγηση των εισιτηρίων διαρκείας αφού οι πραγματικές μειώσεις αφορούσαν τη νότια κερκίδα όπου βρίσκονται τα συγκεκριμένα άτομα.

Και όμως δεν είναι αργά. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου καλείται και σε αυτό το θέμα να τολμήσει. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θα τον στηρίξει στις αποφάσεις που θα πάρει για να πετάξει εκτός γηπέδου όσους εγκληματούν εις βάρος του ΑΠΟΕΛ.

Αναμένουμε πράξεις και όχι λόγια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!