Εκτός ο Μπουντιμίρ, αισιοδοξία για Ατόρνο

Η προετοιμασία για τον κρίσιμο αγώνα με την Αελ επαναρχίζει σήμερα και η προσοχή στρέφεται στους τραυματίες αφού η ανάγκη για επιστροφή στις νίκες σχετίζεται και με αυτούς. Τα δεδομένα μπορούν να θεωρηθούν ενθαρρυντικά αφού όλα δείχνουν ότι θα προκύψουν αρκετές και σημαντικές επιστροφές. Θα αρχίσουμε όμως με τα αρνητικά για να πούμε ότι εκτός πλάνων είναι ο Μπουντιμίρ ο οποίος ταλαιπωρείται με τράβηγμα στους προσαγωγούς και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για 2 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι πέραν της Αελ θα χάσει και τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με την Πάφο. Υπάρχει όμως και η απρόσμενα ευχάριστη εξέλιξη που αφορά τον Ατόρνο. Ο Παραγουανός αναρρώνει πιο γρήγοροα από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και εκφράζεται η συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορεί να προλάβει τον αγώνα της Δευτέρας στο Τσίρειο!

Οι επόμενες δυο μέρες θα είναι σημαντικές για τον Ατόρνο αφού αν συνεχίσει η ραγδαία βελτίωση στο τραύμα του θα ανεβάσει ρυθμούς και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για να είναι στον πάγκο σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η συμμετοχή του. Οι άλλες δυο περιπτώσεις παικτών για τις οποίες εκτιμάται ότι θα μπορέσουν να βοηθήσουν είναι αυτές των Αλωνεύτη και Χαραλαμπίδη.

Η περίπτωση του Στάθη είναι και η πιο σημαντική αφού το πλάνο του Γιοβάνοβιτς «κρέμεται» κυριολεκτικά από αυτόν. Με τον Μπουντιμίρ τραυματία, τον Ατόρνο ανέτοιμο για 11αδα και τον Σολάρι παρών-απών, η επιλογή ΑΛωνεύτη για την κορυφή της επίθεσης ίσως να είναι η πρώτη επιλογή για τον προπονητή μας.

Το πώς θα λειτουργήσει ένα light και γρήγορο σχήμα απέναντι στους μαύρους τηςΑελ είναι κάτι που σίγουρα απασχολεί τον προπονητή μας. Θεωρητικά υπάρχουν και άλλες επιλογές ατόμων για την επίθεση με τους Αλεξάνδρου και Μαντούκα αλλά και πάλι το στυλ παιχνιδιού της ομάδας δεν θα αλλάξει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!