Επιβεβαίωση και δημοσίως

Χτες γράφαμε ότι στη σύσκεψη που έγινε την Κυριακή μεταξύ μελών της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν στο Παραλίμνι και πως προανάγγειλε στον Κυριάκο Ζιβανάρη και τους συνεργάτες του αλλαγές στην εντεκάδα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και δημόσια το απόγευμα της Δευτέρας μέσα από δηλώσεις του Ουζουνίδη στο Ράδιο Πρώτο.

Ο προπονητής μας επιλέγει τις δημόσιες τοποθετήσεις μόνον όταν κρίνει πως αυτό είναι απόλυτα αναγκαίο και όπως μετά τον αποκλεισμό από την Μπάτε, έτσι και χτες επέλεξε το συγκεκριμένο ραδιοσταθμό για να εκφράσει τις θέσεις του. Με το δικαιολογητικό της ξεκούρασης που χρειάζονται κάποιοι, ο προπονητής μας επιβεβαίωσε ότι θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα στον επόμενο αγώνα. Η πίεση για το αποτέλεσμα είναι τέτοια ανέφερε χαρακτηριστικά που τον αναγκάζουν να κάνει αυτές τις αλλαγές έτσι ώστε να ανατραπεί η σημερινή εικόνα που παρουσιάζει το ΑΠΟΕΛ.

Είναι σημαντικό να πούμε ότι ο προπονητής μας επιχείρησε να στείλει το μήνυμα πως οι παίκτες που θα μείνουν στον πάγκο, σύντομα θα επανέλθουν αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλει τη θυματοποιήσει τους. Τώρα πως και πότε θα επανέλθουν είναι άλλη ιστορία.

Κληθείς να σχολιάσει στο που εστιάζει το πρόβλημα ο Μαρίνος ανέφερε τα ακόλουθα: “Μας λείπει η ταχύτητα και η έλλειψη καθαρού μυαλού στο παιχνίδι μας και πάνω σ’ αυτό θα δουλέψω για να βρω λύσεις. Στην ομάδα έχουν έρθει ποδοσφαιριστές πολύ καλύτεροι από πέρσι απλά δεν έχουν δείξει τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ωστόσο θα πρέπει να το δείξουν σύντομα γιατί με τέτοιες εμφανίσεις και με αυτά τα αποτελέσματα δεν έχουμε καμία τύχη στο φετινό πρωτάθλημα.”

Το δικό μας σχόλιο στα πιο πάνω είναι πως η τεχνική ηγεσία έχει την ευθύνη και αρμοδιότητα να προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Αν πράγματι δεχτούμε ότι το φετινό ρόστερ έχει ενδυναμωθεί τότε είναι αδιανόητο να μην μπορούμε εδώ και μήνες να δείξουμε σταθερότητα και βελτίωση. Εκτός και αν κάποιοι παίκτες εσκεμμένα δεν αγωνίζονται βάση των δυνατοτήτων τους ή αν κάποιοι έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες τους.

Είναι δεδομένο ότι στο παρών στάδιο ο Κυριάκος Ζιβανάρης και όχι μόνο στηρίζει τον Ουζουνίδη. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει η ομάδα να βρει το δρόμο αφού η πίεση είναι πλέον ακόμα μεγαλύτερη. Πίεση που δεν προέρχεται μόνο από τον κόσμο όπως λένε κάποιοι, αλλά από το πώς θα διαμορφωθούν τα βαθμολογικά και όχι μόνο δεδομένα αν η ομάδα μας δεν μπορέσει να επανακάμψει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!