Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις

Μπορεί από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ να μην υπάρχει η αναγκαία ενημέρωση αλλά τα νεότερα από το μέτωπο των τραυματιών είναι καθησυχαστικά και επιβεβαιώνουν ότι οι τραυματισμοί των Μαντούκα και Τρισκόφσκι δεν είναι σοβαροί. Για τον Βραζιλιάνο μάλιστα που όλοι αγχωθήκαμε βλέποντας τον να αρπάζει το πόδι του στο δεύτερο λεπτό στο Ντόνεσκ, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν να έχει υποστεί ζημιά στους μυς (θλάση). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μείνει εκτός κανονικούς ρυθμού προπονήσεων για μερικές μέρες και με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Όπως είναι γνωστό μετά τον Απόλλωνα υπάρχει διακοπή λόγω Εθνικών και ο επόμενος αγώνας μας είναι στις 15 Οκτωβρίου με την Αελ ενώ στις 19 πάμε Πορτογαλία για τον αγώνα με την Πόρτο. Με τα σημερινά δεδομένα ο Μαντούκα θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αν το θελήσει ο προπονητής.

Ακόμα καλύτερα είναι τα νέα για τον Τρισκόφσκι ο οποίος αισθάνεται μια χαρά και ίσως και σήμερα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σκοπιανός που έφυγε από την Donbass Arena με ένα στραμπούληγμα είναι τόσο καλά που θεωρείται βέβαιο ότι θα ενσωματωθεί κανονικά με την εθνική του αμέσως μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Προπόνηση και μετά AllegraΜε τη διαδικαστικού χαρακτήρα προπόνηση ολοκληρώνεται η μίνι προετοιμασία ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού θέλουμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παραπαίει και ταυτόχρονα να νικήσουμε την πνευματική και σωματική κούραση από τον άθλο του Ντόνεσκ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!