Επιβεβαιώνεται το αρνητικό σενάριο

Δυστυχώς η πορεία επανόδου του Μαντούκα δεν εξελίσσεται με το θετικό σενάριο που προέβλεπε αποχή 4 περίπου εβδομάδων. Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος ακολουθεί το πρόγραμμα που έχει καθοριστεί από τον Γερμανό ιατρό ο οποίος παρακολουθεί και τον Βινίσιους και τον οποίο θα επισκεφτεί ξανά προκειμένου να τον ενημερώσει για την τελευταία αρνητική εξέλιξη. Αυτή σχετίζεται με τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Μαντούκα μόλις επιχείρησε να ανεβάσει εντάσεις στις προπονήσεις βάση και του προγράμματος που έχει καθοριστεί από τον Γερμανό ειδικό. Εικάζεται ότι η εξέλιξη αυτή θα πάρει εκ νέου  κάποιες εβδομάδες πίσω την προσπάθεια επανόδου του Μαντούκα ενώ άρχισαν να αυξάνονται οι πιθανότητες να μην μπορέσει να βοηθήσει καθόλου στην προσπάθεια που γίνεται για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η αρνητική εξέλιξη της συγκεκριμένης περίπτωσης αναπόφευκτα μας οδηγεί και στην πονεμένη ιστορία του Αλωνεύτη. Πρόκειται για ακόμα μια περίπτωση ενός σημαντικού παίκτη που τους τελευταίους μήνες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς ελπίζοντας ότι όταν προπονηθεί κανονικά δεν θα νιώσει ενοχλήσεις. Και στην περίπτωση του Αλωνεύτη τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε ο προπονητής μας.

Θυμίζουμε ότι ο Φινκ είχε δηλώσει πως αν επανέλθουν οι τραυματίες και δεν συνεχίσει η μάστιγα των τραυματιών η ομάδα δεν θα χρειαζόταν περαιτέρω ενίσχυση και πως θα μπορούσε να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση μετά την τεράστια νίκη επί του Απόλλωνα είμαστε στην κορυφή και παρά το ότι μάλλον θα στερηθούμε της ουσιαστικής βοήθειες από τους Μαντούκα και Αλωνεύτη πρέπει να το παλέψουμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!