Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες

Εδώ και μέρες κάνουμε αναφορές στην περίπτωση του Γκόμες ο οποίος το τελευταίο δεκαπενθήμερο δεν προπονείται . Σύμφωνα με σημερινή επίσημη ενημέρωση ο παίκτης υποβλήθηκε χτες σε αρθροσκόπηση στην Πορτογαλία και μόλις γίνει εφικτό θα επιστρέψει στην Κύπρο. Το θέμα όμως με τον Πορτογάλο μέσο χρονολογείται και είναι για αυτό που υπάρχει δικαιολογημένος προβληματισμός στο κατά πόσο θα μπορέσει να δώσει ουσιαστικές βοήθειες στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Είναι σε όλους γνωστό το ιστορικό του παίκτη ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα μας προερχόμενος από 6μηνη αποχή και σοβαρή επέμβαση στo γόνατο. Οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν μπορεί να κρίθηκαν ικανοποιητικές αλλά όπως φάνηκε από τις αρχές τις προετοιμασίας ο παίκτης δεν μπορούσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Είχαμε κάνει και τότε σχετική αναφορά αλλά μέσα στα πλαίσια των αχρείαστων υπερβολών το γραφείο τύπου έτρεξε να ανεβάσει στο ιντερνετ ένα βιντεάκι που έδειχνε τον παίκτη να κάνει ασκήσεις με την μπάλα.

Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι μετά από κάθε αγώνα που ο Γκόμες είχε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής τις επόμενες μέρες ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Παρόλο που δεν είμαστε ειδικοί όλοι όσοι έβλεπαν τον παίκτη συνέδεαν την ανάγκη αυτή με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρσι.

Η είδηση λοιπόν ότι έπρεπε να πάει στην Πορτογαλία για μια νέα επέμβαση μόνο έκπληξη δεν πρέπει να προκαλεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!