Επιστρέφουν οι τέσσερις

Στο δρόμο της επιστροφής βρίσκονται τελικά μόνο οι τέσσερις που έχουμε άμεση ανάγκη προκειμένου να προετοιμαστούν σε περίπτωση που γίνει ο αγώνας με την Αελ. Οι Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Αρτυματάς και Αντωνιάδης θα αναχωρήσουν άμεσα από την Ιαπωνία ενώ στην αποστολής της κρατικής θα παραμείνουν οι Σωτηρίου και Ιωάννου. Ακόμα και σήμερα ο διαπλεκόμενος Κουτσοκούμνης επιχείρησε να εμποδίσει τους παίκτες μας από το να κάνουν το αυτονόητο. Είχε το θράσος να πάει στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή (ο ίδιος μένει σε εξάστερο) και να ζητήσει να μιλήσει με όλη την αποστολή. Στη συνάντηση επιχείρησε με διάφορες απειλές να αποτρέψει τους παίκτες μας από το να κάνουν το καθήκον τους.

Οι Αλεξάνδρου και Χαραλαμπίδης του εξήγησαν με ξεκάθαρο και απόλυτο τρόπο ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο σημαντικός από το φιλικό-παρωδία της Κύπρου και το ταξίδι PR που κάνει η ομοσπονδία του με το αζημίωτο.

Με παρεμβάσεις από τρίτους ο Πετρίδης ενημέρωσε ότι αποδέχεται να μείνουν στην Ιαπωνία οι δυο νεαροί έτσι βρέθηκε η λύση

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!