Ερωτηματικά για Νικολόσκι

Εκεί που η χτεσινή μέρα είχε τη θετική εξέλιξη στην υπόθεση Ζεβλάκοφ ήρθε η απρόσμενη ενημέρωση για τον Νικολόσκι η οποία προσθέτει ακόμα μια εκκρεμότητα. Ο Σκοπιανός τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση την οποία όπως φαίνεται δε γνώριζαν διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ιατρικό τιμ. Το γεγονός αυτό δημιούργησε μια δικαιολογημένη δυσφορία στους υπεύθυνους οι οποίο πέραν των εξηγήσεων που θα ζητήσουν από τον παίκτη, θα πρέπει να αξιολογήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης του και το πότε θα είναι ξανά έτοιμος.

Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να μιλήσει με τον Νικολόσκι ενώ θεωρείται σίγουρο ότι η διοίκηση θα θέλει να υποβληθεί το συντομότερο σε ιατρικές εξετάσεις στην Κύπρο. Αναλόγως του τι θα βγει από τις επαφές αυτές θα ξεκαθαρίσει και το όλο θέμα.

Κατά τα άλλα ο Ζεβλάκοφ που ήταν ο διακαής πόθος του προπονητής μας συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση, στις επαφές που είχαν χτες όταν ήρθε στην Κύπρο. Όπως και στις περιπτώσεις των Πουρσαϊτίδη και Παπαθανασίου έτσι και σε αυτήν δεν πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

>

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται και οι επαφές που γίνονται καθημερινά είναι πολλές και έντονες. Η περίπτωση Σεγκιρί φαίνεται να κλείνει θετικά αφού η διοίκηση προσανατολίζεται να προσφέρει στον παίκτη αυτά που ζητά κάτι που αν γίνει θα κλείσει και τη μια εκ των δύο θέσεων στην άμυνα όπου υπάρχει κενό.

Ο Ζε Κάρλος εξακολουθεί να είναι στον αέρα με τη διοίκηση να θέλει να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια με τον Οφορίκουε, αλλά όπως φαίνεται ο Γκανέζος δεν προτίθεται να απαντήσει σύντομα στην ομάδα μας. Όπως και στην περίπτωση του Σεγκιρί έτσι και σε αυτή το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Βραζιλιάνος δείχνει καθημερινά να κερδίζει πόντους, έστω και αν αυτή δεν ήταν η αρχική πρόθεση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!