Γαλαζοκίντρινος ο Ζεβλάκοφ

Πολωνική ενίσχυση για την ομάδα μας στη γραμμή κρούσης αφού οι διαπραγματεύσεις με τον Μάρτσιν Ζεβλάκοφ είχαν αίσιο τέλος. Ο παίκτης αποτελούσε διακαή πόθο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφού τον θεωρεί ιδανικό επιθετικό στο νέο ΑΠΟΕΛ που σχεδιάζει. Οι κάποιες διαφορές που υπήρχαν σε θέματα οικονομικής υφής ξεπεράστηκαν και ο παίκτης ήρθε στην Κύπρο σήμερα.

Ο Ζεβλάκοφ θεωρείται η τρίτη μετάγραφη της ομάδας μας αφού παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί, Πουρσαϊτίδης και Παπαθανασίου θεωρούνται επίσης ποδοσφαιριστές μας. Η προσθηκη του Ζεβλάκοφ συμπληρώνει τη μια θέση στη γραμμή κρούσης και το τι αναμένει να δούμε είναι πως η μεταγραφή του θα επηρεάσει το ενδιαφέρον για τον Τριστάν.

>

Μια επιφανειακή ανάλυση των στατιστικών δείχνουν ότι η αποδοτικότητα του Ζεβλάκοφ βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Η εξαετία 1999-05 μπορεί να θεωρηθεί το highlight της καριέρας όπου με τη φανέλα της Mouscron είχε τις περισσότερες χρονιές διψήφιο αριθμό τερμάτων. Το 2002 μάλιστα ως διεθνής με την Εθνική Πολωνίας και με προπονητή τον Έγκελ αγωνίστηκε βασικός στους τρεις αγώνες που έδωσε η ομάδα του.

Είναι δίδυμος αδερφός του Ζεβλάκοφ που αγωνίστηκε στο Ολυμπιακό Πειραιώς.

Season

Club

Games

Goals

1995/96

Polonia Warszawa

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!