Ηλίθιοι και αυτόχειρες

Η είδηση που κυκλοφόρησε χτες φανερώνει για ακόμα μια φορά την ανωριμότητα μια μικρής μερίδας οπαδών μας η οποία είναι ικανή να μας κάνει ρεζίλι στην Ευρώπη και παράλληλα να μας στερήσει πολλά. Κάποιοι ηλίθιοι θεώρησαν ότι ήταν καλή ιδέα γιουχαΐσουν μαύρη υπάλληλο της ΟΥΕΦΑ η οποία βρισκόταν στο γήπεδο και η τιμωρία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναμένεται να είναι εξοντωτική. Πέραν του ότι είμαστε υπότροποι λόγω παρόμοιας καταγγελίας από τον περσινό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, η ΟΥΕΦΑ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο συγκεκριμένο θέμα ενώ εμείς είχαμε την ατυχία να δείξουμε την εξυπνάδα μας σε μια υπάλληλο τους.

Χρηματικό πρόστιμο που ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ ή διεξαγωγή του αγώνα με την Πόρτο κεκλεισμένων των θυρών είναι τα δύο ενδεχόμενα που παίζουν σοβαρά ως τιμωρία. Και επειδή η ΟΥΕΦΑ δεν είναι ΚΟΠ που κλείνει τα μάτια στα στραβά των μελών της ετοιμαστείτε για έναν εκ των δυο. Επειδή αν δεν πάθουμε δεν μαθαίνουμε μας αξίζει να στερηθούμε τη χαρά να δούμε την ομάδα να αγωνίζεται σε ένα εντός έδρα αγώνα του champions league .

Καταλυτικό ρόλο θα παίξει και η στάση που θα τηρήσει το επίσημο ΑΠΟΕΛ στην εκδίκαση της υπόθεσης και το αν η παραδοχή στο κατηγορητήριο παίξει κάποιο ρόλο στην τελική απόφαση. Επειδή διεξάγεται έρευνα το λιγότερο που μπορεί να γίνει είναι να βρεθούν οι ηλίθιοι και να τους στερηθεί για κανένα χρόνο η ευχαρίστηση να έρχονται στο γήπεδο.

Φιλική νίκη επί Κεραυνού
Μέσα στα πλαίσια του τουρνουά Love Cyprus η καλαθοσφαιρική μας ομάδα κέρδισε τον Κεραυνό σε ένα φιλικό rematch των περσινών τελικών. Όπως αναμενόταν ο Γκαρσία και η προκλητική σύζυγος του ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα τον οποίο το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 78-75.

Δεκάλεπτα: 26-17, 49-36, 52-49, 78-75

ΑΠΟΕΛ:
Βαντορπε 13(2), Σιμς 12(2), Φόουλκς, Χιθ 18, Ρόμπερτς 9(1), Αναστασιάδης 3(1), Σάλιβαν 13(3), Ταμίρ 8, Κινγκ 2

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!