Η προσοχή στους τραυματίες

Τα νέα που έρχονται από τον Αρχάγγελο όσων αφορά τους τραυματίες δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά αφού οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν μπει ακόμα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση θα παραταθεί ενώ η ημερομηνία ορόσημο είναι η 21 η Οκτωβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε την Πόρτο. Με τα μέχρις στιγμής δεδομένα οι Μπρούσερ, Ζόρζε και Σικόρα δεν προλαβαίνουν αφού ακολουθούν το πλέον προσεκτικό πρόγραμμα επανόδου. Το παράξενο και είναι εδώ και η επίσημη ενημέρωση δημιουργεί λανθασμένες προσδοκίες αφορά τον Σικορά για τον οποίο η γνωμάτευση μετά τον τραυματισμό του με τη Δόξα ήταν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και αποφευχθήκαν τα χειρότερα.

Οι Πουρσαϊτίδης, Ζεβλάκοφ και Γκριτσάροφ φαίνεται να είναι υποψήφιοι για επάνοδο αφού έχουν το ιατρικό οκ να μπουν στο γήπεδο από σήμερα και αν όλα πάνε καλά θα πρόκειται για τρεις σημαντικές επανόδους. Με αυτά τα δεδομένα η εβδομάδα που πέρασε ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για τους ελάχιστους παίκτες που έμειναν στον Αρχάγγελο.

Στις προπονήσεις επιστρέφει και από σήμερα ο προπονητής μας που εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονκη και δει την οικογένεια. Λείπουν και οι διεθνείς που την Τετάρτη θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις του στον αγώνα με την Ιταλία. Επειδή εμείς αγαπάμε μόνο μια ομάδα ελπίζουμε το όνομα του αντίπαλου δε θα οδηγήσει τους παίκτες μας σε υπερβολικές ενέργειες με κίνδυνο να τραυματιστούν. Ελπίζουμε επίσης η καλή απόδοση και το σκοράρισμα του Χαραλαμπίδη να συνεχιστούν και στους αγώνες του ΑΠΟΕΛ αφού είναι στοιχεία που μας λείπουν και τα χρειαζόμαστε.

Μπουτίκ με νέο εμπόρευμα
Με τα προϊόντα της puma αλλά και τα συλλεκτικά του champions league είναι πλέον εξοπλισμένη η μπουτίκ της ομάδας μας και οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις όσων είδαν τα καινούρια προϊόντα είναι οι καλύτερες. Πάντως δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη και η τιμή της επίσημης φανέλας που ανέρχεται στα 70 ευρώ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!