Η ανάγκη για ένα καλό σερί νικών

Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι αμάθητος από δύσκολες καταστάσεις και το σημαντικό είναι να καταφέρνει να τις ξεπερνά και συνήθως αυτό γίνεται με τη σωστή διαχείριση των κρίσεων. Και πέρσι περάσαμε δύσκολα τόσο μετά τον αποκλεισμό από την Μπακού στην αρχή της χρονιάς, όσο και στα μετά από αυτόν με την Αελ. Φυσικά σε κάθε κρίση οι συνθήκες και οι πρωταγωνιστές είναι διαφορετικοί αλλά σε κάθε περίπτωση το καλύτερο ιατρικό είναι η εικόνα της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η διοίκηση πυροβολεί γενικώς κι αδιακρίτως την ίδια στιγμή που και παραδέχεται ότι η ομάδα δεν πείθει και πως ο κόσμος έχει δίκαιο.  Ο προπονητής αντιλαμβανόμενος ότι κινδυνεύει έκανε αυτό που έκρινε σωστό για να μην χάσει στο Ισραήλ ενώ και οι παίκτες συσπειρώνονται με αφορμή και κάποια φραστικά επεισόδια που συμβαίνουν με οπαδούς μας. Τέλος οι οπαδοί μας στην πλειοψηφία τους θεωρούν ότι η κατάσταση δεν μπορεί να βελτιωθεί με παραμονή του Σέρτζιο στην τεχνική ηγεσία.

Με αυτά τα δεδομένα γίνεται αντιληπτό γιατί ένα σερί νικών είναι απαραίτητο. Μιλάμε πάντα για τους αγώνες πρωταθλήματος όπου η αρχή πρέπει να γίνει αύριο στον αγώνα με την Αεκ. Πρόκειται για τον πιο δύσκολο από τους τέσσερις αγώνες που ακολουθούν οπότε αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα κάνουμε το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για ένα καλό σερί νικών.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι αγώνες με Σαλαμίνα, Άρη και Ερμή τους οποίους απλά οφείλουμε να κερδίσουμε. Δεν έχουμε άλλες απαιτήσεις παρόλο που αρκετοί θέλουν να βλέπουν την ομάδα να αποδίδει και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Τη συγκεκριμένη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται απλά νίκες γιατί μόνο αυτές θα αλλάξουν την κατάσταση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!