Η ανάγκη για διαφορετική δυναμική

Ένα από τα πράγματα που ενόχλησαν και προβλημάτισαν τον κόσμο μετά τις δυο ισοπαλίες με την Ομόνοια ήταν η έλλειψη της απαιτούμενης ενέργειας από πλευράς παικτών για να κάνουν το κάτι παραπάνω που έπρεπε. Ο τελευταίος μάλιστα αγώνας δίκαια χαρακτηρίστηκε από όλους μας ως αγώνας της χρονιάς όπου το πάθος έπρεπε να καλύψει και τα όποια αγωνιστικά κενά. Αντί αυτού όμως είδαμε την απόδοση της ομάδας με το πέρασμα του χρόνου να πέφτει με αποκορύφωμα τα τελευταία λεπτά όπου και λόγω άγχους αλλά και τακτική δεν μπορέσαμε καν να πιέσουμε.

Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάθητο και χτες επιβεβαιώθηκε μέσα από τις δηλώσεις του Δώνη μετά τον αγώνα κυπέλλου. Ο προπονητής μας είπε χαρακτηριστικά τα ακόλουθα: “Απ’ εδώ και πέρα πρέπει να βγάλουμε μια διαφορετική δυναμική, μια διαφορετική ενέργεια για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους τίτλους και ιδιαίτερα το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι της δυναμικής χρειαζόμαστε μεγαλύτερη βελτίωση, για να μπορούμε στο τέλος της σεζόν να είμαστε ικανοποιημένοι και να πανηγυρίσουμε τους τίτλους που θέλουμε.

Με το δικό του τρόπο λοιπόν αλλά και δημόσια ο Δώνης αναγνωρίζει το πρόβλημα κάτι που είναι απαραίτητο προκειμένου να υπάρξει βελτίωση. Αναμένουμε λοιπόν την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμική από μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αρνείται να σταθεί οτιδήποτε ως εμπόδιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!