Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Μπορεί να υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αλλά κάθε αγώνας έχει τη δική του σημασία. Ήδη κάποιοι σκέφτονται την ήττα από την Σαλαμίνα και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε και είναι για αυτό που έστω και την υστάτη θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη την Αλκή. Ο πρώτος αγώνας του 2012 θα είναι εύκολος μόνο αν παρουσιαστούμε καλοί και σοβαροί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Το γεγονός ότι η ομάδα του Λίλλη μας κέρδισε δυο φορές τα τελευταία χρόνια είναι ένας ακόμα λόγος για να συνειδητοποιήσουμε τις δυσκολίες και ιδιαιτερότητες που έχουν οι εκτός έδρας αγώνες με την Αλκή. Η διακοπή του πρωταθλήματος η οποία συνήθως μας βγαίνει ξινή αλλά και οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών είναι οι άλλες δυο παράμετροι που Γιοβάνοβιτς και ποδοσφαιριστές θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά. Πέραν των Μποαβεντούρα, Μοράις, Μαντούκα και Αλμέιδα θα απουσιάσει και ο Πουρσαϊτίδης που έμεινε εκτός αποστολής οπότε πέντε βασικοί δεν μπορούν να δώσουν τις βοήθειες που θα ήθελε ο προπονητής.

Ο Μαρσίνιο είναι στην αποστολή αλλά θεωρείται απίθανο να πάρει θέση βασικού κάτι που σημαίνει ότι ο Μπελαϊτ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ηγηθεί των προσπαθειών για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Σε περίπτωση που προτιμηθεί η διάταξη με τον Σολάρι στην κορυφή ο Τυνήσιος θα έχει σαν στηρίγματα τους Χαραλαμπίδη και Τρισκόφσκι στα δυο άκρα.

Για πρώτη φορά θα απουσιάσει ο Μοράις και ο Γιάχιτς αναμένεται να πάρει θέση δίπλα από τον Πίντο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Από την καλή συνεργασία των δυο θα εξαρτηθούν πολλά αφού ενάντια σε ομάδες που αμύνονται μαζικά επιβάλλεται και η βοήθεια από τα μετόπισθεν.

Οι πιστοί στις κερκίδες

Πριν καν προκύψουν οι άσχημες καιρικές συνθήκες επιβεβαιώθηκε η αδιαφορία του κόσμου για τον συγκεκριμένο αγώνα αφού η πρόπώληση δεν ξεπέρασε τα 1300 εισιτήρια. Στο ΓΣΖ θα βρεθούν σήμερα οι δυο περίπου χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που ακολουθούν την ομάδα σε όλη την Κύπρο και που καταλαβαίνουν τη σημασία που θα έχει η κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!