Η ασυνέπεια βλάφτει σοβαρά τον φανατισμό μας

Οι θεωρητικοί ονομάζουν κάποιες ενέργειες ρουτίνας standard practice. Είναι αυτές οι ενέργειες που κάνουμε σε τακτική βάση και αποτελούν μόνιμες πράξεις στην καθημερινότητα μας, στην δουλειά μας, στο σπίτι και στην παρέα. Αυτές οι ενέργειες φέτος έχουν εξαφανιστεί από την ρουτίνα του ΑΠΟΕΛ. ‘Έχοντας ως δεδομένο ότι η ρουτίνα μας στον ΑΠΟΕΛ είναι ο πρωταθλητισμός, θα έπρεπε να δείχναμε και την ανάλογη συνέπεια για να μπορέσουμε να πορευτούμε στον στόχο μας. Επαφή ομάδας με τον κόσμο: Μια ενέργεια την οποία η διοίκηση μας είχε συνηθίσει το τελευταία χρόνια να πράττει σε μεγάλη συχνότητα, έχει εξαφανιστεί φέτος. Σκεφτείτε πόσες φορές βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας στο orange Shop πέρσι και υπόγραψαν αυτόγραφα στα παιδιά. Η εξάλειψη αυτής της επαφής έχει δημιουργήσει και την ανάλογη απόσταση μεταξύ οπαδών και ομάδας. Παράλληλα ο ενθουσιασμός και ο τρόπος που οι ποδοσφαιριστές μας πανηγυρίζουν τα γκολ με τον κόσμο δεν είναι ανάλογος προηγούμενων χρόνων.

Επαφή προπονητή με τον κόσμο: Ο Ιβάν κρατά και αυτός τις αποστάσεις του. Οι δηλώσεις του στο παρελθόν είχαν άμεση και έμμεση επιρροή στον κόσμο. Φέτος δεν επιδιώκει να κάνει άνοιγμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Το ίδιο ίσως να νιώθει και ο κόσμος αφού ούτε μία φορά φέτος δεν έχει ακουστεί το όνομα του Γιοβάνοβιτς από τις κερκίδες.

Επαφή κόσμου με την ομάδα: Ο ενθουσιασμός που προκαλούσε η κερκίδα των οργανωμένων μας τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους έχει αλλοιωθεί. Τα νέα συνθήματα είναι δύσκολα να εμπεδωθούν από τον μέσο οπαδό που βρίσκεται σε όλες τις άλλες κερκίδες και ο παλμός δεν είναι ο ίδιος. Αν σιγοτραγουδήσουμε τα ηρωικά συνθήματα των προηγούμενων χρόνων θα αποδεχτούμε ότι φέτος δεν έχουμε δημιουργήσει ακόμα παρόμοια χιτ: «Θρύλε που το πας», «Για σένα έχω χάσει το μυαλό», «Είσαι κάτι μαγικό», «Συγχωράμε ρε θρύλε μου», «Μην σταματάς ούτε λεπτό», «Κι αν έψαξα παντού». Και αν ακόμα υπάρχουν παρόμοια συνθήματα τότε δεν τα έχει μάθει ο κόσμος και αυτό πάλι είναι πρόβλημα.

Όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε έχουμε απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλο.

Το κλίμα ενθουσιασμού που είχαμε τις προηγούμενες περιόδους έχει διαφοροποιηθεί, για να μην υπερβάλουμε με την λέξη εξαφανιστεί. Τρανό παράδειγμα το τελευταίο ντέρμπι στο ΓΣΠ με την Ανόρθωση όπου το γήπεδο δεν θύμιζε με τίποτα προηγούμενους αγώνες παρόμοιας σημασίας.

Είμαστε ασυνεπείς με τις πράξεις ρουτίνας που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και κερδίζαμε τίτλους. Όσο δεν το αποδεχόμαστε, δεν πρόκειται να αλλάξει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!