Η γνωστή καθυστέρηση

ΑΠΟΕΛ και καθυστερημένος προγραμματισμός είναι εδώ και χρόνια συνώνυμες έννοιες και για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο τρέχουμε να κάνουμε την μεταγραφή που θέλουμε και χρειαζόμαστε. Μπορεί η ομάδα μας να βρίσκεται στην πρώτη θέση και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να παίρνει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή αλλά η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης είναι επιβεβλημένη. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία το γνωρίζουν και μπορεί μέχρι σήμερα να έλεγε η κάθε πλευρά τα δικά της αλλά πλέον ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Η σκέψη για Σερτζίαο μετά και το χατ τρικ του παίκτη της Δόξας ήρθε με αρκετή καθυστέρηση αφού ο Πάμπος Χριστοδούλο έθεσε βέτο και το θέμα έκλεισε πριν καλά καλά αρχίσει.

Όλοι ελπίζουν ότι ένα από τα πολλά ονόματα που προτάθηκαν θα μπορέσει να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή μετά από αυτή του Πάουλο Κόστα έτσι ώστε η ομάδα μας ακόμα πιο πλήρης να συνεχίσει στην πιο καθοριστική φάση του πρωταθλήματος.

Η προσπάθεια μας δεν θα είναι εύκολη αφού η διοίκηση της ομόνοιας κάνει τα πάντα προκειμένου να μας εκτοπίσουν από την κορυφή. Μετά τις φωνές κατά τα διαιτησίας την περασμένη εβδομάδα που καρποφόρησαν εναντίον της Ανόρθωσης, το παράρτημα του ΑΚΕΛ στέλνει στην ΕΝΠ τον Αγκίρε με την ελπίδα ότι ο παίκτης τους θα βοηθήσει τους κούλλουφους να μας στερήσουν τη νίκη.

Παράλληλα ο Τζιοβάνης καταστρώνει το δικό του πλάνο αφού έχει καλές άκρες με την ομάδα της Παραλιμνίου κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί. Όλα αυτά αλλά και η αρνητική παράδοση δεν μπορούν να μας επηρεάσουν αφού ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει. Το απόγευμα του Σαββάτου και για ακόμα μια φορά θα τεθούμε αντιμέτωποι με τον κακό μας εαυτό αφού η φετινή ΕΝΠ αξίζει και πρέπει να οδηγηθεί στη δεύτερη κατηγορία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!