Η διαχείριση της πίεσης (vid)

Η ομάδα δραπέτευσε από το ΓΣΖ με την πελώρια νίκη και κανένας να μην έχει καταλάβει πως τα καταφέραμε. Σε έναν αγώνα όπου ο ΑΠΟΕΛ δεν βλεπόταν και η Αεκ ήταν αυτή που έδειχνε πιο ομάδα, καταφέραμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τη διαφορά στο +8. Ο Γιοβάνοβιτς επικαλέστηκε την πίεση που υπήρχε για τη νίκη, προκειμένου να καλύψει τους ποδοσφαιριστές του. Πρέπει όμως να πούμε ότι και οι αντίπαλοι είχαν πίεση αφού παλεύουν για την 3η προνομιούχα θέση. Αυτά και πολλά άλλα μας φέρνουν στο σήμερα και κυρίως στο αύριο όπου οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι. Τα βαθμολογικά και αγωνιστικά δεδομένα για τις δυο ομάδες δεν έχουν αλλάξει σε ουσιαστικό βαθμό. Ο ΑΠΟΕΛ απολαμβάνει τη διαφορά των 8 βαθμών και θέλει τη νίκη για να μην περιμένει τον αγώνα της Κυριακής για να στεφθεί πρωταθλητή, ενώ η Αεκ θέλει τους τρεις βαθμούς για να ξεκολλήσει από την 4η θέση.

Οι δυο ομάδες θα έχουν και πάλι την ίδια πίεση και το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να τη διαχειριστεί σωστά. Οι παίκτες που είναι οι πρωταγωνιστές δηλώνουν εμφαντικά εδώ και μέρες ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος και πως δεν είναι φιέστα. Έχουν δίκαιο και παρόλο που θα αντικρύσουν ένα κατάμεστο και γιορτινό ΓΣΠ θα πρέπει να επικεντρωθούν στο πως θα κερδίσουν την ομάδα που παίζει το πιο ελκυστικό και οργανωμένο ποδόσφαιρο τη φετινή χρονιά.

Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί το πάθος να υπερισχύσει τους άγχους. Δεν αναμένουμε να δούμε πράγματα που δεν είδαμε φέτος και δεν χαρακτηρίζουν την επίδοξη πρωταθλήτρια ομάδα μας. Μπορούμε όμως παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι στον αγώνα στο ΓΣΖ.

Φυσικά ο φετινός ΑΠΟΕΛ ανέτρεψε πολλές φορές τη θεωρεία πως αν δεν έχεις καλή απόδοση δεν κερδίζεις, οπότε το ζητούμενο είναι η νίκη. Αν έρθει με τον τρόπο που θέλουμε όλοι θα βοηθήσει για να πανηγυρίσουν με την καρδιά τους και αυτοί δυσκολεύονται

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!